Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Какви ли се тие јадници кои ќе идат да попишуваат. (за неалбанцте зборам)
Автоматски споено мислење:

Он побара одложување, а не да се прави како што треба според сите светски стандарди.

Мене лично не ми мења ништо дали ќе биде сега или септември, гајле ми е за короната, мене ми е гајле за тоа што пак ќе се фалсификува бројот на присутното население и пак ќе нема точни податоци.
Какви пички се ДПМНЕ, т.е. Мицковски, невероватна работа. Ако утре магично ја снема пандемијата он не би имал никаков проблем со ред моменти околу пописот, на пример, со тоа што ќе иде само еден попишувач од локалното население. Што значи тоа, сите знаеме.

Јасен беше Мицковски за пописот и повикот иако му даде обланда. Ќе видиме сеа лудациве што ќе праат и дали ќе влезат свесно во ова фијаско. Јас сега многу се надевам дека ќе се од држи пописот.
Автоматски споено мислење:

Доволно кажа. Од кого е - многу е.
Апостол сепак со шах-мат , ќе се тера на сила , како што си беше очекувано. Комбинирам метод тоа значи, кој не е дома, а го има во повеќе дата бази , ќе си биде елегантно внесен.

Какви датабази имаат и колку тие редовно се ажурираат, тоа ќе биде циркуси какви луди бројки ќе излезат.

Како за пример пола од колегите на работа кои се со факултет, во АВРМ фигурираат со средно образование. Никакви резултати преку дата бази нема да се добијат. Тек тогаш пописот ќе им вреди колку тоалетна хартија.

Се знае ли кои се сите прашања што ќе се поставуваат?
По колку луѓе ќе доаѓаат по домовите?
Од кога до кога ќе трае пописот?
Дали ќе знае унапред домот кога ќе доаѓаат попишувачите?
Што со оние кои имаат лична карта на една адреса а живеат на друга?
Една група на попишувачи по колку домови ќе имаат за посета во текот на целото попишување?

Ја обично у Април не одговарам на телефонски броеви што не ги познавам.

Се знае ли кои се сите прашања што ќе се поставуваат?
По колку луѓе ќе доаѓаат по домовите?
Од кога до кога ќе трае пописот?
Дали ќе знае унапред домот кога ќе доаѓаат попишувачите?
Што со оние кои имаат лична карта на една адреса а живеат на друга?
Една група на попишувачи по колку домови ќе имаат за посета во текот на целото попишување?
Кај тебе нема да дојдат.

Ostajte vie toa ke ste bojkotirale, ova, ona, neznam sto i kako. Sto pati kazavte, malce duri i dosadnicki stanvate.
Daj da se pozanimavame so porealni raboti kako na primer kolku ke bidi vo procenti drugiot drzavotvoren narod od koga ke se proverat podatocite od popisot. Si velam deka ke zamini nad 35% ako ne i povekje. Upss, neubo se izraziv. Ne si velam, se nadevam.
I sekako koi ke bidat posledicite od toa prema nasata multinacionalna republika. Ke se menuva himna, zname, grb za da se dolovi novata realnost ili...
Pa ne go cuvam idejnoto resenie za grb na republikata tolku godini na avatar za djabe :sneaky:.

Последно уредено:
Какви датабази имаат и колку тие редовно се ажурираат, тоа ќе биде циркуси какви луди бројки ќе излезат.

Како за пример пола од колегите на работа кои се со факултет, во АВРМ фигурираат со средно образование. Никакви резултати преку дата бази нема да се добијат. Тек тогаш пописот ќе им вреди колку тоалетна хартија.

Хах , ама ти си заборавил за кого праиме муабет тука. :icon_lol:
Единствен важен податок ќе биде етничката припадност, ги боли нив курот кој што школо учел или со колку ниви располага . Тоа ќе биде ради реда нафрлено и затрупано.
Таков каков што е, ќе биде поздравен од партнерите и прославен со калашњикови од добитниците
Прашањето е што после...

Секако дека нема да дојдат кај нас, ние бездомниците немаме дом за да ни достават покана да идеме да се попишеме, ај како ќе докаже дека јас сум бил на таа и таа адреса кога немам ништо мое.

Какви пички се ДПМНЕ, т.е. Мицковски, невероватна работа. Ако утре магично ја снема пандемијата он не би имал никаков проблем со ред моменти околу пописот, на пример, со тоа што ќе иде само еден попишувач од локалното население. Што значи тоа, сите знаеме.
Сеир политика се вика тоа, најслатко нешто....како со законот за л.к. остај ги да трчаат како прле пред магаре. :)
Добро е, научил нешто.

A da, i da se nadopolnam. Dali ima verojatnost da dobieme i tret drzavotvoren narod od okolu 150000 gragjani. Kolku ke bidat tie zastapeni vo procenti of vkupnoto naselenie. Dali ke im sleduva svoj kanal na nacionalnata televizija, dvojazicni tabli, nastava na svoj jazik, upotreba na nivniot jazik vo lokalnata samouprava itn itn itn.
#prasanjakoimemacat

овој од завод за статистика да се фрли во Вардар крстот да го бара... а зеко да оди да праи малиџано...доста му е..

Го слушам Симовски сега на дебатата вика не петмина туку четворица се заболени и се заразени од сопрузите, арно ама гарантира дека кога ќе шетаат нема шанса да пренесат.
Абе тиквар еден, за време на пописот во изолација ли ќе ги чуваш тие попишувачите? :mad:

Сеир политика се вика тоа, најслатко нешто....како со законот за л.к. остај ги да трчаат како прле пред магаре. :)
Добро е, научил нешто.
Што научил бе, да продужи да биде пичка? Он игра на картата пандемија, а не гледа дека можда тоа е најмалиот проблем во ситуацијава, или ајде само дел од проблемите. Прво и основно, законски ли е пописов? НЕ! Второ, методот добар ли е? На што личи ова електронсково попишување каде ја можам и свои починати роднини да попишам? И трето, секако пандемијата како карта на која игра моронот Мицкоски.

Јас од тоа што го чув од него сфатив дека доколку сите попишувачи се вакцинирани он нема проблем со одежување попис што е доста разочарувачки и укажува на тоа дека сегашниов попис нема да се бојкотира. Али ок, нека, тек ќе си ги трпиме последиците кога ќе ги напраат овие 30% и Груби и компанија ќе продолжат да чекорат кон остварување на сонот за Голема Албанија.

Матер да им ебам баш сега најде да е најутепано ВМРО на чело со ова копитово што има фризура со боцки, нешто што умре пред едно 15тина години.

У Мелбурн генерално Македонците се накурчени и не се попишуваат. На други места не знам.

cela aus i kanada e isto... 1500 popusani od koj 1478 se lazno vneseni. ovde sdsm ima po 20 glasovi uglavno od retardi sto sakaat da izigravaat interesni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom