Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
,,...Имате една голема заблуда затоа што мислите ако не ја отворите вратата и одбиете да се попишете дека ние нема да имаме податоци за вас. Не ние нема да имаме целосно податоци за вас. 11 земји на ЕУ прават електронски попис. Ние и сега имаме комбиниран попис дел од податоците за граѓаните веќе ги имаме во регистрите. Ако не се отвори вратата и вие одбиете, ќе ве попишеме ние со податоците кои ги имаме, ...,,
ok, deal!

Не бива ништо од Ж'миц, накратко, на него не му е најбитно тоа што пописната методологија е никаква, битно му е да не се ширела корона, не повика на бојкот, побара да се вакцинирале попишувачити и тогаш можело попис.

Дно човек, продадена душа што се ќе излиже за власт, до тогаш ќе го види мојот глас мало сутра.

Не бива ништо од Ж'миц, накратко, на него не му е најбитно тоа што пописната методологија е никаква, битно му е да не се ширела корона, не повика на бојкот, побара да се вакцинирале попишувачити и тогаш можело попис.

Дно човек, продадена душа што се ќе излиже за власт, до тогаш ќе го види мојот глас мало сутра.
Сигурно пред да дојде во студио ја прашал водителката и камерманите дали се вакцинирани;)
Ретко одвратно антипатично створење ми е.

Мислам дека дефинитивно треба да се одложи пописот, не е разумно со вакви бројки на инфектирани да има попис.
Дури треба да има порестриктивни мерки, полициски час од 5 - 6 часот, и поригорозни казни за кафулињата и рестораните кои не ги почитуваат мерките.
Овие се засташувачки бројки сега, мора да се избориме некако чим тоталната ваксинација уште не е на видик.

Ете прилика да се докаже дека албанците се под 17%, ама незгодно му е на македонецот, не сака да ги разоткрие албанците, повикува на бојкот.

Корона било, а кафаните полно, на трговските центри се чека ред, приватни веселби, автобуси, банки, паркови.

Ќе останеме и понатака со старите податоци, албанците 25%.
е ако де сега ќе бидете 30%, попишано цело Косово, пола Албанија, и едно 120 000 од дијаспора, па кога ќе испадне вкупно население во МКД 3 милиона ќе биде циркус,
и вие не сте албанци... туку овде сте македонци од албанско потекло етност, Албанци се во Албанија, кај германецот од албанско потеко, швајцарецот од албанско потекло ? или како е таму?

Мицкоски изјави дека допрва ќе се види дали на 1 април ќе почне пописот.

:facepalm:
не глеам, али не ми се веруе дека тоа го кажал
Автоматски споено мислење:

Мислам дека дефинитивно треба да се одложи пописот, не е разумно со вакви бројки на инфектирани да има попис.
Дури треба да има порестриктивни мерки, полициски час од 5 - 6 часот, и поригорозни казни за кафулињата и рестораните кои не ги почитуваат мерките.
Овие се засташувачки бројки сега, мора да се избориме некако чим тоталната ваксинација уште не е на видик.
Тоталната вакцинација тука - само кога ќе почнат Србија и Бугарија со производство (или ако уште некоја земја у близина има најавено производство на вакцини). До тогаш - лажење.

Дали ќе примите попишувач г-дине Мицкоски?
-На памет не ми паѓа да разговарам...
Значи повикувате на бојкот?
-Не, избирам живот кој нема реприза...

Тоа е се што треба да знаете од ова интервју. Каков дебил мајко моја, не ми се верува :tapp:

Исто ко за името бе, го прашуваа новинари дали доколку бидете на власт ќе го укинете сегашното име, а он не одговараше со да или не него спинуваше и вртеше у круг, ќе направиме се што е во наш домен бла бла кур се тресе. Куртон куропушачки мамицата да му ја ебам.

Апасиев вчера ја фрли ракавицата, човекот отворено кажа дека ако ВМРО повика на бојкот многу веројатно е пописот да пропадне. Значи не им се обрати директно, не ги замоли, него им посочи очигледна работа која умрениве секако нема да ја напраат зашо газот е под кирија и мора да пушат и кај Албанците и кај Македонците, само што кај овие вторите не им иде баш најдобро.

Труп, потплатен или заплашен..или глуп..Петто нема.
Автоматски споено мислење:

Труп, потплатен или заплашен..или глуп..Петто нема.

Дали ќе примите попишувач г-дине Мицкоски?
-На памет не ми паѓа да разговарам...
Значи повикувате на бојкот?
-Не, избирам живот кој нема реприза...

Тоа е се што треба да знаете од ова интервју. Каков дебил мајко моја, не ми се верува :tapp:
Изгледа различно интервју сме гледале, мене ми беше јасен Мицкоски, беше за одложување на пописот во есен и за бојкотирање на овој, несвојствено досега за него дури даде апел народот да го стави своето здравје пред „политичкиот договор Ахмети-Заев“, кога го прашаа за казните за бојкот и дали се плаши како потикнувач на бојкот дека ќе го казнат, рече слободно нека го казнат.

Изгледа различно интервју сме гледале, мене ми беше јасен Мицкоски, беше за одложување на пописот во есен и за бојкотирање на овој, несвојствено досега за него дури даде апел народот да го стави своето здравје пред „политичкиот договор Ахмети-Заев“, кога го прашаа за казните за бојкот и дали се плаши како потикнувач на бојкот дека ќе го казнат, рече слободно нека го казнат.
9:55 пушти ќе го слушниш она

Доволно кажа. Од кого е - многу е.
Апостол сепак со шах-мат , ќе се тера на сила , како што си беше очекувано. Комбинирам метод тоа значи, кој не е дома, а го има во повеќе дата бази , ќе си биде елегантно внесен.

Он побара одложување, а не да се прави како што треба според сите светски стандарди.

Мене лично не ми мења ништо дали ќе биде сега или септември, гајле ми е за короната, мене ми е гајле за тоа што пак ќе се фалсификува бројот на присутното население и пак ќе нема точни податоци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom