Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам, читам од твоите постави и оставаш таков впечаток ама сепак си гласал ЗА за сдс хунта е тоа најголемо зло уште од почетокот кога сдс Бранко беше против референдумот за самостојна и се по ред зло и штета се нижи и сега од Зоќи пак гласавте како да сте заборавивте или склеротични сте

Sent from my SM-T720 using Tapatalk
Си вадиш заклучоци од ракав. Првите избори гласав за човек (пријател), тогаш беше така. Гласав потоа за ДПНЕ (за помалото зло), и пак погрешив. Гласав потоа за Бранко, да. Гласав за помалото зло (оти ЉуБчо бугарашот триста глупости направи). Секогаш гласав за помалото зло, кое најчесто излегуваше поголемо. Гласав ПРОТИВ партија, наместо ЗА партија. Доста ми е од тој систем. Сега ќе гласам ЗА, се разбира ако се согласувам со некоја. Во моментов не гледам таква.

Ајде сега кажи како утврди дека сум гласал за Зоќи. Можеби грешиш, можеби тоа е само во твојата глава.

И тие пред вас вака одеа на сила и тоа со далеку повисока поддршка од таа шо ја имате вие, ама не им излегоа математиките, за вас пак ич нема да излезат.

so toa sto od diasporata najvise ucestvuvale vo svajcarija dobivam vpecatok deka online "punat kutii". vo svajcarija mozda i 80-90% od makedonskite drzavjani se albanci, a tie demek se zamaraat so popis. mnogu poverojatno mi e deka gi imaat sobrano nivnite podatoci i nekolku ljuge sedat na PC i gi vnesuvaat^^

Jas se nadevam deka mk dijaspora ke bojkotira do kraj, dovilno e uste 10-15 % od ostanatite vo mkd da bojkotiraat za popisov da odi u kurac, toa kako prv cekor kon bojkot na drzavata, posle toa treba se odi kon uste posilen otpor/bojkot kon instituciite, da se dojde do konecniot moment drzavata da se proglasi i oficialno nefunkcionalna i da se pocne od nula da se gradi, opstojuvanjeto na taa drzava da zavisi od mkd narod a ne od ucenite od nekoj s.ptarski kacaci.

Eден пријател од Aвстралија сакал да се попише и видел дека више е попишан.
lol

Немаат никаква валидација а ЕМБГ не се случајно генерирани броеви, следат стандардна шема. Со една најобична скрипта можеш да им го наполниш системот до утре со сите возможни ЕМБГ во Македонија. Ако е вистина и дека ако ставиш различен е-маил можеш повторно да се попишеш, до утре може да има 6 000 000 попишани во Македонија.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom