Не сум антивакцер, никогаш не сум ни бил. Сите вакцини ги имам примено. Не сум одбил задолжителна вакцина.такви сме ние македонците осудуваме лесно, но сепак и тоа нешто многу кажува. Ја рецимо што верувам у медицина и вакцини нема да постирам слики од протести каде што некои улави протестираат и блујат корона насекаде. Одма мене ми пали алармот овој е еден од нив и не сака да се боде. Штом си таков бате само Израел е лекот за вас, и за тебе и за @Dumbledore него одамна го знам дека е ваков антиваксер слободарски граџанин. Иначе ја немам ништо против вас, само сум за општо добро, е сеа вие стоите на патот на тоа добро, па немојте да се најдете увреџени ако сум малце груб према вас.
За нас неа како се оди таму, со ПЦР тест ?
Не умираш не бери гајлеИам шанса со астра зенека да се вакцинирам. Сеа малце шубе ми е, многу негативни вести имаше периодов
Вајда не, ама сите то зборат, се осеќам ко на стрелање да идам.Не умираш не бери гајле
Како да не, еве мој близок во Малта со АЗ се вакцинира никаква нус појава. 50 годишен е инаку.Вајда не, ама сите то зборат, се осеќам ко на стрелање да идам.
Вчера поставив прашање, но никој не ми одговори, еве лично тебе те прашувам, дали вакцинирањето во Србија е бесплатно?За нас не
ДаВчера поставив прашање, но никој не ми одговори, еве лично тебе те прашувам, дали вакцинирањето во Србија е бесплатно?
Фрапиран сум од степенот на игнорирање што ти го сервираат форумџиите. Се надевам дека некоја добра душа ќе ти одговори.Вчера поставив прашање, но никој не ми одговори, еве лично тебе те прашувам, дали вакцинирањето во Србија е бесплатно?
ама требало владата на РС да одобри ? денес мислам ?За нас не
ХАХАХАХАРасправата да се вакцинираме или не, е најбеспредметна во Македонија.
Покрај брачедите у Аустралија,роднините у Шведска и другарка у Германија, имаш и близок во Малта? Завидливо,мора да признаамКако да не, еве мој близок во Малта со АЗ се вакцинира никаква нус појава. 50 годишен е инаку.
Ама само што не пристигнале. Ќе пристигнат до крајот на месецот.ХАХАХАХА
Нај добриот пост на темата, за да имаш дебата дали да се вакцинираш треба да имаш вакцини.