Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

M

Macedon1um

Гостин
Повторно Србија пуштила срце.......или се работи за некоја грешка!?
Пред 2 дена добија нови 100.000 Руски вакцини а до крајов на месецот повторно и Кинески требало да стасаат, имаат повеќе од што има интерес во моментот

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.626
суштински, се работи за проширување на влијание
а Бугарија работи на намалување на своето влијание

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
суштински, се работи за проширување на влијание
а Бугарија работи на намалување на своето влијание
Па види, за некои вакцина многу значи, има сериозен адут.
Бугарија веќе нема влијание.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.626
Се поише и поише гледам дека сите во Србија ќе завршиме али ајде да видиме, времето ќе покаже. :)
Вакцинација со израелски квантитет, ќе има тука само кога Србија и Бугарија ќе почнат да ги прават.
Автоматски споено мислење:

Како тоа Србија набавила многу поише од нас?
Србија не била членка на НАТО и полесно и било да ги набави.

Овој глуп одговор ни го даваат, само една минута од зачленувањето во НАТО. Само што се зачленивме и одма испадна дека било посрање тоа.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.279
Поени од реакции
43.046
само израел е лекот за вас, да те фатат двајца батки и напупи руката да те боцнат. Па тогаш ќе престанете да бидете ризик за општеството.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.708
Поени од реакции
16.923
а како се оди таму, со ПЦР тест ?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
само израел е лекот за вас, да те фатат двајца батки и напупи руката да те боцнат. Па тогаш ќе престанете да бидете ризик за општеството.
Би пробал ли ти да ме фатиш?

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
875
Поени од реакции
1.398
За тебе лекот е на психијатрија таму да се излечиш од комплекисте.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.279
Поени од реакции
43.046
Би пробал ли ти да ме фатиш?
кога би работел за држава и би бил платен за тоа, би зошто да не.
Автоматски споено мислење:

За тебе лекот е на психијатрија таму да се излечиш од комплекисте.
ја бате само ти пренесувам што е лекот за вас антиваксери, а и тоа ќе ви се дешава кога ќе биде со закон вакцината

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
875
Поени од реакции
1.398
ја бате само ти пренесувам што е лекот за вас антиваксери, а и тоа ќе ви се дешава кога ќе биде со закон вакцината
Јас ти пренесувам дека ти си аутист, канцер на општеството шо осудуваш без претходно некакво знаење (априори). Јас само објавив шо се случува не ти да ме прогласуваш за „антиваксер“ кога досега не сум се изјаснил околу вирусот. Ај сега гитла аутист.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.279
Поени од реакции
43.046
Јас ти пренесувам дека ти си аутист, канцер на општеството шо осудуваш без претходно некакво знаење (априори). Јас само објавив шо се случува не ти да ме прогласуваш за „антиваксер“ кога досега не сум се изјаснил околу вирусот. Ај сега гитла аутист.
такви сме ние македонците осудуваме лесно, но сепак и тоа нешто многу кажува. Ја рецимо што верувам у медицина и вакцини нема да постирам слики од протести каде што некои улави протестираат и блујат корона насекаде. Одма мене ми пали алармот овој е еден од нив и не сака да се боде. Штом си таков бате само Израел е лекот за вас, и за тебе и за @Dumbledore него одамна го знам дека е ваков антиваксер слободарски граџанин. Иначе ја немам ништо против вас, само сум за општо добро, е сеа вие стоите на патот на тоа добро, па немојте да се најдете увреџени ако сум малце груб према вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom