Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Вчера шарено, не вреди да се игра било што сигурно. Денес идеме на изненадувања:
Abilene Christian 2& - 5.50
Ohio 2&- 5.65

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Proveriv u zlatna, evrotip i sportlife go nemase u ponuda..
Si imal srekja utakmicava e blowout ...
Petok protiv Zenit miki plus
Автоматски споено мислење:

Nemase potreba da forsira denes jbg. Petok protiv Zenit ke mora maks da izigra.

Vecerva Hjuston Rocketsi 4 koeficient vredi da se proba.
Toronto se isto vo serija od 8 porazi, mi vredi koeficientov 4.
50/50 utakmica treba da e

Последно уредено:
Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Dajte nekoj tenis alo :) i kazete shto e so MZT, gledam vecerva 3 bitni igraci ne im igraat, Magdevski i amerikancite Olujobi & Gravet. Kvotata odma skokna sabajle bese 2.10 za 2ka sea se napravi 2.50.
Dali vredi da trpame Spars Saraevo 1 ?
Za malce ke izumev da ja uplatam,znaev deka ke bidat oslabeni balonov,rotacija nikakva nemaa.

1616449730624.png

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
jas ja nacekav samo 1 live,
na 1.80 :D
Prematch ja uplativ samo poso mi bese strav da ne ja butnat kvotata do 21h,a kako pocnaa furiozno 1va cetvrtina kvotata epten mala bese inplay.Ali posle serija napravija i nasive pa mozese da se naceka dobra kvota do 3ta cetvrtina nekade.Ovde bese samo prasanje da ne padne nekoj dogovor megu ekipive inace spored rosteri...

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.477
Поени од реакции
9.989
Prematch ja uplativ samo poso mi bese strav da ne ja butnat kvotata do 21h,a kako pocnaa furiozno 1va cetvrtina kvotata epten mala bese inplay.Ali posle serija napravija i nasive pa mozese da se naceka dobra kvota do 3ta cetvrtina nekade.Ovde bese samo prasanje da ne padne nekoj dogovor megu ekipive inace spored rosteri...
negde 2ra minuta, na 2-4 za mzt, nezz so im stana na bet365, izbacia 1.8 kvota na 1. togas ja staviv na 100e i go prifatia

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
A препишам од тука, не искача бетот.. вчера ништо не препишав и све излегло :eek:
За општо добро, ветувам нема да препишувам :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vecerva bradata plus
Irving i Shamet se out

Kyrie Irving is tending to a family matter and will miss the 3-game road trip.
No additional details were provided but hopefully everything is OK. With Irving, Kevin Durant and Landry Shamet unavailable, Bruce Brown becomes an intriguing pickup this week and James Harden is going to have video game upside. Also check your wire for Nicolas Claxton who is breaking out in the frontcourt. With Irving out the next three games, that means the earliest we see him again is on March 29th.

Член од
5 ноември 2020
Мислења
115
Поени од реакции
24
Eurofarm : Magdeburg 2&+ 56,5 koeficientot 2,35 vo evrotip...gi gledav pred nekoj den Magdeburg vo prvenstvo, imaat brza igra, niski bekovi koi site se brzi i sutiraat od site pozicii, dobra odbrana, ama im se povredi eden od najdobrite igraci...mislenje, dali da se igra na pogolemi pari

A препишам од тука, не искача бетот.. вчера ништо не препишав и све излегло :eek:
За општо добро, ветувам нема да препишувам :D
Ajde pusti nesto denes rakomet da namlatime pari...pozdrav

M

Macedon1um

Гостин
Кипар - Словачка
Словенија - Хрватска

Која ви изгледа како подобра 2ка за утре ?

Kajgana Shop

На врв Bottom