Proveriv u zlatna, evrotip i sportlife go nemase u ponuda..Miki prva cetvrtina 8pts
Si imal srekja utakmicava e blowout ...Proveriv u zlatna, evrotip i sportlife go nemase u ponuda..
Za malce ke izumev da ja uplatam,znaev deka ke bidat oslabeni balonov,rotacija nikakva nemaa.Dajte nekoj tenis alo i kazete shto e so MZT, gledam vecerva 3 bitni igraci ne im igraat, Magdevski i amerikancite Olujobi & Gravet. Kvotata odma skokna sabajle bese 2.10 za 2ka sea se napravi 2.50.
Dali vredi da trpame Spars Saraevo 1 ?
jas ja nacekav samo 1 live,Za malce ke izumev da ja uplatam,znaev deka ke bidat oslabeni balonov,rotacija nikakva nemaa.
Прегледај го приврзокот 289050
Prematch ja uplativ samo poso mi bese strav da ne ja butnat kvotata do 21h,a kako pocnaa furiozno 1va cetvrtina kvotata epten mala bese inplay.Ali posle serija napravija i nasive pa mozese da se naceka dobra kvota do 3ta cetvrtina nekade.Ovde bese samo prasanje da ne padne nekoj dogovor megu ekipive inace spored rosteri...jas ja nacekav samo 1 live,
na 1.80
negde 2ra minuta, na 2-4 za mzt, nezz so im stana na bet365, izbacia 1.8 kvota na 1. togas ja staviv na 100e i go prifatiaPrematch ja uplativ samo poso mi bese strav da ne ja butnat kvotata do 21h,a kako pocnaa furiozno 1va cetvrtina kvotata epten mala bese inplay.Ali posle serija napravija i nasive pa mozese da se naceka dobra kvota do 3ta cetvrtina nekade.Ovde bese samo prasanje da ne padne nekoj dogovor megu ekipive inace spored rosteri...
Автоматски споено мислење:
Vecerva Hjuston Rocketsi 4 koeficient vredi da se proba.
Toronto se isto vo serija od 8 porazi, mi vredi koeficientov 4.
50/50 utakmica treba da e
Ajde pusti nesto denes rakomet da namlatime pari...pozdravA препишам од тука, не искача бетот.. вчера ништо не препишав и све излегло
За општо добро, ветувам нема да препишувам
(не те исмејувам, не се лути одма )