Ништо такво не реков јас, важно добив коментари од типот на " снима видео на ладење, а не греење ", да не може човек, обичен корисник на клими да си сподели искуство со други, браво.Каков КРАЈ човече Tosot климава која се произведува во Gree фабрика имаа поубава модулација од Gree некои клими.
Auu, ispada da je tako. Zato sam i stekao utisak i pisao da kod Gree svasta moze da se ocekuje. Ja nikakve nelogicnosti u snimcima ne nadjoh.Каков КРАЈ човече Tosot климава која се произведува во Gree фабрика имаа поубава модулација од Gree некои клими.
Principi se vo prasanje a tuka mocko kako tebe prevarant nema da dozvolam da mafta narod ....ili ako su tolku siguren pokanine doma da go izmerime tvoevo klimice@Strelec Колку што знам, ова е знакче/ симбол што означува ГРЕЕЊЕ, а не ладење
Шо арен чоек си ко ќе си кажуваш од срце....Nema niska modulacija pri greenje gusteru, za 20k nema takva klma
После овие муабети, спомнуваш принципи .. ок.Principi se vo prasanje a tuka mocko kako tebe prevarant nema da dozvolam da mafta narod ....ili ako su tolku siguren pokanine doma da go izmerime tvoevo klimice
?
Претпоставувам не повеќе од 30 степени, но се надевам утре ќе измерам па ќе пишам пак, заедно со видео линк.@VladB
Samo nam kazi kolika mislis da je T izduva kada radi na 200w ?
Onako na osecaj, priblizna ljudskoj T, ili dosta manja ?
Znam kako je to na 12LTC, ali me interesuje kod Tosota...
Извини, не знам, не сум ни продавач на клими ни човек со огромно познавање на клими, баш напротив нов корисник сум на две клими Gree Fairy 3.5kw и Tosot Muse Eco 3.5kw, па полека пробувам да учам, да се информирам.Zna li neko koji tacno kompresor nosi taj Tosot ?
Ajde @VladB javljaj sutra ako mozda ti znas.
Ce ispadne ovo bingo, vidim ja
Крадецот се плаши дека некој ќе му украде нешто, па постојано заклучува со две брави.Ништо такво не реков јас, важно добив коментари од типот на " снима видео на ладење, а не греење ", да не може човек, обичен корисник на клими да си сподели искуство со други, браво.
Можеби не сум го видел одговорот, ама требаше да пуштиш резултат од мерењето во Радишани.Principi se vo prasanje a tuka mocko kako tebe prevarant nema da dozvolam da mafta narod ....ili ako su tolku siguren pokanine doma da go izmerime tvoevo klimice
?
Каков е резултатот? Или не ти оди во прилог, па не го објавуваш?Мејл нема да може да ти пратам оти го немам мејлот...овде пиши ми приватна порака со телефон и ке се најдеме....до Радишани не е проблем
Автоматски споено мислење:
Се пишавме со @Robertoo ми пушти број од телефон се надевам не е некој фејк број и ако све е у реду во сабота ке имате Ревју за неговата клима.
Дава 4.70kw "мало сутра"! Кога веќе рекламираш закачи и продукт фиш да видиме колкав греач има додадено...Fujitsu KMTA18 promotivna cena 68.100 denara.Kome treba jaka klima sa odličnom modulacijom ovo je pravo rešenje.Snaga grejanja 6.3 kw na -15 daje 4,70kw.
Eurovent sertifikat.FUJITSU 18 KMTA R32 INVERTER
www.hidroset.mk