- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.717
- Поени од реакции
- 7.625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во последните неколку дена, Тосот климата модулираше со 190-210w ( 22c ) во изолирана соба од 15 квадрати
Исто прашање е колку топлина дава кога модулира толку ниско, дали работи со COP 3 или со COP 8... има разлика нели?
Имаше доста што се жалеа од Хансолот дека им спуштал до 100w ама издув од 22С што воопшто не е греење.
Evo kod ovog clana gore, ta klima Tosot radi primereno
Или што вика главниов, дал лади дал грее.... далечинското вика дека грее, ама не го чувме да бипне@VladB picnal da snima videa hahaha neznae dal e leto ilu zima bitno on si lupa linkovi....yutjub....interesna sapunicava

Да, со неа се греев, немав проблеми.Вака супер работи, браво! Тоа е тоа што се бара во овие периоди...
Зимово со неа се грееше така? Како се снајдуваше на поголемите минуси?
Задоволен сум, топло беше, се уште е топло и сметките за струја не се високи.Ovaj uredjaj radi kako treba, mnogo bolje nego Gree Muse. A zasto je tako, Bog zna ...
Kakav je bio zimus na minusima ?
Hvala za video snimke
Не знам дали е ова обид за сарказам или навистина сериозен си ...
@Strelec Колку што знам, ова е знакче/ симбол што означува ГРЕЕЊЕ, а не ладењеJbt, ja najbolje ovde kod vas da si drzim d..e uza zid.
Nese znaje odokle vetar duva.
Dobro, da li je taj Tosot na grejanju, ili je stvarno moguce da covek snima hladjenje ? Ovo sto @Strelec kaze ?
Ne mogu sada da se zanosim i izigravam Poaroa da ponovo pratim snimke.

По свадба тапани ..@VladB snimil dve videa, ednoto so cujno TIT na dalecinskoto koga i nespusta pod 450w.....
A posle par saati snimil video koe go narekol Niska Modulacija....koj trol![]()
Tosot Muse Eco 3.5kw
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Ништо такво не реков јас, важно добив коментари од типот на " снима видео на ладење, а не греење ", да не може човек, обичен корисник на клими да си сподели искуство со други, браво.Каков КРАЈ човече Tosot климава која се произведува во Gree фабрика имаа поубава модулација од Gree некои клими.
Auu, ispada da je tako. Zato sam i stekao utisak i pisao da kod Gree svasta moze da se ocekuje. Ja nikakve nelogicnosti u snimcima ne nadjoh.Каков КРАЈ човече Tosot климава која се произведува во Gree фабрика имаа поубава модулација од Gree некои клими.
Principi se vo prasanje a tuka mocko kako tebe prevarant nema da dozvolam da mafta narod ....ili ako su tolku siguren pokanine doma da go izmerime tvoevo klimice@Strelec Колку што знам, ова е знакче/ симбол што означува ГРЕЕЊЕ, а не ладење![]()

Nema niska modulacija pri greenje gusteru, za 20k nema takva klma