Ги земале Рашковски и Николовски за одмор, зимница носеле.Важно фрижидерите ги набавија![]()
važno e popis da ima, što poveće albanci da se popišele tuka, ako može site kosovari od švicarska da gi naobutaat makar virtuelno kaj nas...Важно фрижидерите ги набавија![]()
Nemoj taka molim te.со 1300 заразени на ден, стварно не ми е јасно како ќе се спроведува пописот![]()
Во UK моментално се одржува пописот, ти стига плик на адреса со креденцијали за најава онлајн, нека потврди @galaxys за најточно.Nemoj taka molim te.
Nie sme kompletno spremni da ja sprovedeme ovaa strogo statisticka i nikako politicka operacija. So predhodno podgotveni protokoli, bez sokce i kafe, so dezinfekcija i distanca. Popisot nikako nema da vlijae na pandemijata - zimi Filipce![]()
Toa sto site normalni zemji odlozija popis, nie se najdovme pametni sega ke se popisuvame. Toa koga site odrzuvaa popisi nie ne najdovme za shodno da napravime popis, ne najdovme vreme vo 20 godini da se popiseme, sega ni tekna.
Sto ti kazuva toa? Deka ne sme so site. Deka ne ni fali nekoja stica, tuku ni falat epten mnogu stici.
јас спремив тифусарски протокол...исклучиво примам женска попишувачка, ја соблекувам и и давам друга облекаNemoj taka molim te.
Nie sme kompletno spremni da ja sprovedeme ovaa strogo statisticka i nikako politicka operacija. So predhodno podgotveni protokoli, bez sokce i kafe, so dezinfekcija i distanca. Popisot nikako nema da vlijae na pandemijata - zimi Filipce
Toa sto site normalni zemji odlozija popis, nie se najdovme pametni sega ke se popisuvame. Toa koga site odrzuvaa popisi nie ne najdovme za shodno da napravime popis, ne najdovme vreme vo 20 godini da se popiseme, sega ni tekna.
Sto ti kazuva toa? Deka ne sme so site. Deka ne ni fali nekoja stica, tuku ni falat epten mnogu stici.
Da, bas taka. Minatata nedela ni stigna pismo za angliskiot popis, ali za razlika od makedonskiot popis englezive uste da me prasaa kakva boja gakji nosamВо UK моментално се одржува пописот, ти стига плик на адреса со креденцијали за најава онлајн, нека потврди @galaxys за најточно.
Кај нас нормално, не може онлајн зошто живееме во 1923та.
може, само зацртале да биде теренски за партиски војници да апнат дневници.... може и формуларот да биде достапен онлајн, го печатиш пополнуваш , потпишуваш и предаваш НА ВРАТА, без да влегува никој внатре...ама и тоа не сакаат да го разгледаат, упорни се во дебилизмот...Во UK моментално се одржува пописот, ти стига плик на адреса со креденцијали за најава онлајн, нека потврди @galaxys за најточно.
Не ти е лоша идејата, нека ги стават прашањата, па кој има можност да си ги испечати дома и да си ги пополни, оние што немаат принтери нека имаат некоја канцеларија која е достапна до 20ч за да можат да си ги подигнат пописните прашања и кога ќе се одговорат да се однесат во таа канцеларија и нека ги внесуваат во системот податоците, патем ќе имаат и хартиени форми, за разлика од сега каде што имаат само електронска форма и којзнае што се ќе притисне за тебе без да му светиш над главата (нели дистанца од 10 метра).може, само зацртале да биде теренски за партиски војници да апнат дневници.... може и формуларот да биде достапен онлајн, го печатиш пополнуваш , потпишуваш и предаваш НА ВРАТА, без да влегува никој внатре...ама и тоа не сакаат да го разгледаат, упорни се во дебилизмот...
Само 4 г. им требаа за да ја размонтираат државава и да ја стават во друштво со картел полу-држава како Косово. А вие шо ги гласа(в)те...ај да не бидам вулгарен.Прегледај го приврзокот 288381
Последен си во Европа, гази си Зајко. Рама колку толку успеа да издејствува почна да добива полека полека, БиХ исто така. Сите ти го спопикаа дубоко од сите страни.
од веб сајт на стик па во книжара, имам штампач ама за неколку пати годишно не ми се исплаќа тонерот да го обновувам...Не ти е лоша идејата, нека ги стават прашањата, па кој има можност да си ги испечати дома и да си ги пополни, оние што немаат принтери нека имаат некоја канцеларија која е достапна до 20ч за да можат да си ги подигнат пописните прашања и кога ќе се одговорат да се однесат во таа канцеларија и нека ги внесуваат во системот податоците, патем ќе имаат и хартиени форми, за разлика од сега каде што имаат само електронска форма и којзнае што се ќе притисне за тебе без да му светиш над главата (нели дистанца од 10 метра).
Чисто за споредба во Италија процентот на позитивни од тестирани е околу 6 % деновиве.Идеме нагоре......31,58%
Ќе има и нови мерки ако сегашните не дадат резултат........дуетот на Филипче и Караџовски![]()
24 починати и 1.293 нови случаи на Ковид-19
Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.094 тестирања, а регистрирани се 1.293 нови случаи на КОВИД-19 во:sitel.com.mk
„Лудост е да се прави истото нешто повторно и повторно, а да се очекуваат различни резултати.“ - Алберт Ајнштајн
Сега ќе се гине и од воспаление на слепо црево.....и слично
![]()
Отворен ковид- оддел на хируршките клиники, повторно висок број нови пациенти во Скопје - СКОПСКО ЕХО
Вкупно 1 135 пациенти со ковид се лекуваат на инфективните оддели во Скопје и во болниците во другите градови, од кои во изминатите 24 часа се 51 нов пациент во Скопје. Поради тоа, во Скопје отворен е и ковид – центарот на Ургентен, а и оддел на хируршките клиники. Во последното деноноќие...skopskoeho.mk
Со ова темпо.....јако ќе биде.
А таму во ју-кеј, имаат ли малцинство кое секогаш мора да формира влади и да управува со државата, се додека исполнува барем 20% од популацијата (макар фиктивно)?Во UK моментално се одржува пописот, ти стига плик на адреса со креденцијали за најава онлајн, нека потврди @galaxys за најточно.
Не е за дневници лапање, дневници секако лапаат секој ден.може, само зацртале да биде теренски за партиски војници да апнат дневници.... може и формуларот да биде достапен онлајн, го печатиш пополнуваш , потпишуваш и предаваш НА ВРАТА, без да влегува никој внатре...ама и тоа не сакаат да го разгледаат, упорни се во дебилизмот...