Не знам зошто не би можел да сфатиш како луѓево хејтаат дебели (да да знам open for debate) copy-paste Nicki Minaj црнкињи со премногу make-up.Дечки што и фали на Меган па вака тужни реаклции кликате?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зошто не би можел да сфатиш како луѓево хејтаат дебели (да да знам open for debate) copy-paste Nicki Minaj црнкињи со премногу make-up.Дечки што и фали на Меган па вака тужни реаклции кликате?!
Мавам Гугл имиџ с'рч (бидејќи ти немаш пишано ништо за девојкава) и не ми искача НИШТО!АХахах не до толку. Само сакам кратки егзотични екскурзии. Да не се фалам ама моите се 90% моделки и актерки така што барем некој со вкус ги селектирал за работата.
А Анон ќе ме праќа на испитување зошто за негов вкус биле премногу ковчести
Инаку вечерва одиме со нешто вакво :
Прегледај го приврзокот 288322
Оффф ме препоти со тој гугл срчМавам Гугл имиџ с'рч (бидејќи ти немаш пишано ништо за девојкава) и не ми искача НИШТО!
Благорадение на тебе го дознав срањево дека се вртело на Балканика а после тоа и видеово од Бекстејџ ми излезе. Ништо лично.Џулијана... нат мај кап оф тии :wink:
Посебно песната што ја сподели![]()
Доџа Кет и за тебе, Ска Манијак погоре ја одобриТончи, може да е висока и колку мене, ама има и двојно поголема мускулна маса од мене. Тон шминка и непривлечен аутфит. Нема ништо женствено во неа. Не сакам да мрмчам, ама тој е мојот генерален впечаток за раперката која ја посочуваш.
Повеќе сакам нешто вака:
Плус има некоја луда жичка, што е бонус.![]()
А која е оваа ?Ако најдете уште една како девојкава на сликава зимајте ја за жена, одма
![]()
Picture or didn`t read your postМе мрази да постирам слика, а кога сте на тема црнкињи каква ви е онаа французинката Накамура?