Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Дечки што и фали на Меган па вака тужни реаклции кликате?!
Не знам зошто не би можел да сфатиш како луѓево хејтаат дебели (да да знам open for debate) copy-paste Nicki Minaj црнкињи со премногу make-up.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
АХахах не до толку. Само сакам кратки егзотични екскурзии. Да не се фалам ама моите се 90% моделки и актерки така што барем некој со вкус ги селектирал за работата.

А Анон ќе ме праќа на испитување зошто за негов вкус биле премногу ковчести :(

Инаку вечерва одиме со нешто вакво :
Прегледај го приврзокот 288322
Мавам Гугл имиџ с'рч (бидејќи ти немаш пишано ништо за девојкава) и не ми искача НИШТО!

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Јас искрено мислев дека е Ники Минаж или Карди Б. Овие две ми се најгадните суштества, да се само овие 2 пички на светот ја би умрел невин.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.311
Мавам Гугл имиџ с'рч (бидејќи ти немаш пишано ништо за девојкава) и не ми искача НИШТО!
Оффф ме препоти со тој гугл срч :facepalm:

Ај вака.... еве некое срање што се врти на Балканика.
Инале типкава е од мешан брак на Босанец и Порториканка. Мислам у Австрија има израснато а сега е врена а ваљда и мужена за некој наш обид од фудбалер.

А покрај пејачка е и моделка.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Не се само Ники Минаж и Карди Би црнкињи на планетава, има уште еден куп, некои слични, некои сосема различни.
Кај Меган ми се свиѓа целиот пакет, изглед, однесување на сцена и надвор од неа и пред се музика.
Ники Минаж е стварно талентирана раперка, ама го смени стилот, притоа направи еден куп пари така да не ја обвинувам.
Карди Би е саљанка. Како музичар е ОК, ама не ми се свиѓа.
Кога сме кај новите црнкињи, не ја игнорирајте Доџа Кет, сонценце е, можеби и на вас балкански мачо типови ќе ви се допадне :)

Џулијана... нат мај кап оф тии :wink:
Посебно песната што ја сподели :pov:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.311
Џулијана... нат мај кап оф тии :wink:
Посебно песната што ја сподели :pov:
Благорадение на тебе го дознав срањево дека се вртело на Балканика а после тоа и видеово од Бекстејџ ми излезе. Ништо лично.
Јас за физичка убавина ја постирав. Музиката тотално не ме интересира.

А таа Доџа кет сега ќе ја проверам :icon_mrgr:

edit: approved

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Тончи, може да е висока и колку мене, ама има и двојно поголема мускулна маса од мене. Тон шминка и непривлечен аутфит. Нема ништо женствено во неа. Не сакам да мрмчам, ама тој е мојот генерален впечаток за раперката која ја посочуваш.

Повеќе сакам нешто вака:
1616022529432.png
Плус има некоја луда жичка, што е бонус. :love:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Тончи, може да е висока и колку мене, ама има и двојно поголема мускулна маса од мене. Тон шминка и непривлечен аутфит. Нема ништо женствено во неа. Не сакам да мрмчам, ама тој е мојот генерален впечаток за раперката која ја посочуваш.

Повеќе сакам нешто вака:
Плус има некоја луда жичка, што е бонус. :love:
Доџа Кет и за тебе, Ска Манијак погоре ја одобри :)
Уметничкото име си го одбрала додека пушела џоинт кај нејзе у соба и си рекла, а зошто да не се викам Доџа (така нејзиното друштво ја викало марихуаната), и за презиме Кет, пошто е како маче, сака да се мази :)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.814
Поени од реакции
17.391
Ме мрази да постирам слика, а кога сте на тема црнкињи каква ви е онаа французинката Накамура?

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.311
Ме мрази да постирам слика, а кога сте на тема црнкињи каква ви е онаа французинката Накамура?
Picture or didn`t read your post :icon_mrgr:

Јас појма немам која е. Инаку црнкиња од Франција со јапонско презиме ?!

Kajgana Shop

На врв Bottom