Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кајзерслсутерн 1
Маинц 1
Марсеј 1
Локомитива Загреб 1

Ај за почеток на ситно во живо:
Академика Т1 2+ 1.75
Сиваспор цела 2+ 1.86
Да бев на риболов ќе си ги соберев трските и ќе си одев дома :D
Одиме втора тура, Lodz T2 2+ во живо 2.76

Денеска Мугуруза, Марсеј и Дортмунд ми се ептен сигурици, незнам зашо квотата на Дортмуд се качува да не фалат некој играчи ?

Денеска Мугуруза, Марсеј и Дортмунд ми се ептен сигурици, незнам зашо квотата на Дортмуд се качува да не фалат некој играчи ?

Марсеј ептен отепано ми делува во последно време. Испаднаа од купот од нисколигаш, со нив никогаш не можеш да знаеш на што си.

1x i 2+ ја ставив Борусија 1.41 имаше сабајлево, мислам дека истите што фалеа минатата со Баерн фалат и сега.

Бенфика ми изгледа ок за 1и2+ 1.6, имаат нов тренер од скоро и мислам дека играат подобро последниве натпревари отколку на почеток од сезоната.

Дортмунд ако сака да остани во трка за ЛШ мора да добие денес, проблемот е шо не си на чисто со нив оваа сезона, плус Херта е долу и греби за опстанок.
И Волфсбург е 1 со Шалке, тие се веќе со едната нога во втора лига.

Дортмунд ако сака да остани во трка за ЛШ мора да добие денес, проблемот е шо не си на чисто со нив оваа сезона, плус Херта е долу и греби за опстанок.
И Волфсбург е 1 со Шалке, тие се веќе со едната нога во втора лига.
Одиме на сигурици од денес, пуцај сестро

Ауу браво за Басилајфкњлфлљлшвили. Добро е шо границата беше 20.5.:)

Не бе, кој знае, знае.

...све му ебам на Агут, буквално очекував ова на Басилашвили да му се деси.
Прв сет некој 12-13 гејмови и после тоа да се изгуби..

Ама нц...

1x i 2+ ја ставив Борусија 1.41 имаше сабајлево, мислам дека истите што фалеа минатата со Баерн фалат и сега.

Бенфика ми изгледа ок за 1и2+ 1.6, имаат нов тренер од скоро и мислам дека играат подобро последниве натпревари отколку на почеток од сезоната.
ne deka nesto menja za tipovite, ama so istiot trener si e benfica, jorge jesus.
mislam go nemase prethodno na nekoj mec, da ne imase corona, ama sega on e

Има негде резултати од играчи за квалификации за олимписки ракомет?

Блуминг - Индепендиенте Петролеро 5+ @ 4.23 (Yoni)

Играат утревечер, гостите имаат 20 заразени играчи и стручен штаб. Домаќините се засилија пред почеток на сезона, а и општо лигата е една од тие кај шо се игра отворен фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom