- Член од
- 3 септември 2020
- Мислења
- 386
- Поени од реакции
- 1.525
Кајзерслсутерн 1
Маинц 1
Марсеј 1
Локомитива Загреб 1
Маинц 1
Марсеј 1
Локомитива Загреб 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди му машки 3+ маж си или шо сиАтлетико Мадрид го уплатив 2+ на 1.60 коеф, интересно. За на комбо тикет е супер коеф.
Да бев на риболов ќе си ги соберев трските и ќе си одев домаАј за почеток на ситно во живо:
Академика Т1 2+ 1.75
Сиваспор цела 2+ 1.86
Денеска Мугуруза, Марсеј и Дортмунд ми се ептен сигурици, незнам зашо квотата на Дортмуд се качува да не фалат некој играчи ?
1x i 2+ ја ставив Борусија 1.41 имаше сабајлево, мислам дека истите што фалеа минатата со Баерн фалат и сега.Денеска Мугуруза, Марсеј и Дортмунд ми се ептен сигурици, незнам зашо квотата на Дортмуд се качува да не фалат некој играчи ?
Одиме на сигурици од денес, пуцај сестроДортмунд ако сака да остани во трка за ЛШ мора да добие денес, проблемот е шо не си на чисто со нив оваа сезона, плус Херта е долу и греби за опстанок.
И Волфсбург е 1 со Шалке, тие се веќе со едната нога во втора лига.
Фулам дава гол, 1хОдиме на сигурици од денес, пуцај сестро
ne deka nesto menja za tipovite, ama so istiot trener si e benfica, jorge jesus.1x i 2+ ја ставив Борусија 1.41 имаше сабајлево, мислам дека истите што фалеа минатата со Баерн фалат и сега.
Бенфика ми изгледа ок за 1и2+ 1.6, имаат нов тренер од скоро и мислам дека играат подобро последниве натпревари отколку на почеток од сезоната.