Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кајзерслсутерн 1
Маинц 1
Марсеј 1
Локомитива Загреб 1

Ај за почеток на ситно во живо:
Академика Т1 2+ 1.75
Сиваспор цела 2+ 1.86
Да бев на риболов ќе си ги соберев трските и ќе си одев дома :D
Одиме втора тура, Lodz T2 2+ во живо 2.76

Денеска Мугуруза, Марсеј и Дортмунд ми се ептен сигурици, незнам зашо квотата на Дортмуд се качува да не фалат некој играчи ?

Денеска Мугуруза, Марсеј и Дортмунд ми се ептен сигурици, незнам зашо квотата на Дортмуд се качува да не фалат некој играчи ?

Марсеј ептен отепано ми делува во последно време. Испаднаа од купот од нисколигаш, со нив никогаш не можеш да знаеш на што си.

1x i 2+ ја ставив Борусија 1.41 имаше сабајлево, мислам дека истите што фалеа минатата со Баерн фалат и сега.

Бенфика ми изгледа ок за 1и2+ 1.6, имаат нов тренер од скоро и мислам дека играат подобро последниве натпревари отколку на почеток од сезоната.

Дортмунд ако сака да остани во трка за ЛШ мора да добие денес, проблемот е шо не си на чисто со нив оваа сезона, плус Херта е долу и греби за опстанок.
И Волфсбург е 1 со Шалке, тие се веќе со едната нога во втора лига.

Дортмунд ако сака да остани во трка за ЛШ мора да добие денес, проблемот е шо не си на чисто со нив оваа сезона, плус Херта е долу и греби за опстанок.
И Волфсбург е 1 со Шалке, тие се веќе со едната нога во втора лига.
Одиме на сигурици од денес, пуцај сестро

Ауу браво за Басилајфкњлфлљлшвили. Добро е шо границата беше 20.5.:)

Не бе, кој знае, знае.

...све му ебам на Агут, буквално очекував ова на Басилашвили да му се деси.
Прв сет некој 12-13 гејмови и после тоа да се изгуби..

Ама нц...

1x i 2+ ја ставив Борусија 1.41 имаше сабајлево, мислам дека истите што фалеа минатата со Баерн фалат и сега.

Бенфика ми изгледа ок за 1и2+ 1.6, имаат нов тренер од скоро и мислам дека играат подобро последниве натпревари отколку на почеток од сезоната.
ne deka nesto menja za tipovite, ama so istiot trener si e benfica, jorge jesus.
mislam go nemase prethodno na nekoj mec, da ne imase corona, ama sega on e

Има негде резултати од играчи за квалификации за олимписки ракомет?

Блуминг - Индепендиенте Петролеро 5+ @ 4.23 (Yoni)

Играат утревечер, гостите имаат 20 заразени играчи и стручен штаб. Домаќините се засилија пред почеток на сезона, а и општо лигата е една од тие кај шо се игра отворен фудбал.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom