Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Епа пошто сте волку арогатни не мрчете после зошто Македонците ве мразат од дно на душа и не се обеспокојувајте кога ве викаат татари.
На мене и на 90 % од бугарите ние е през онаja работа дали ни сакате или мразите. Живеjте си го животот како си сакате, но не смејте да посегате и помакедончвате исторически личности коj са дел од б'лгарската историја .. Тука компромис нема да има и после 1000 години ,да ви е jaсно.И ни Меркел ,ни Баjден ,ни Лепа Брена нема да ви помогне.
Па мразете ни колко сакате ..

На мене и на 90 % од бугарите ние е през онаja работа дали ни сакате или мразите. Живеjте си го животот како си сакате, но не смејте да посегате и помакедончвате исторически личности коj са дел од б'лгарската историја .. Тука компромис нема да има и после 1000 години ,да ви е jaсно.И ни Меркел ,ни Баjден ,ни Лепа Брена нема да ви помогне.
Па мразете ни колко сакате ..
Ти бе, иди тражи кој со бугарски пасош нема да се попише како бугар на пописов, не туку просеравај.

@sorenoat majkite za 2 cherveni koga vi se ebea u skopje ic kur ne gi bolese za istoriskite licnostite. uzivaa u makedonski kur i 2 cherveni. denes sestrive vasi u amsterdam se glavni... u princip sekogas ste bile kurvi od narod, tipicni klovnovi... odjebi od temata i forumot, zhabe si go gubis vremeto ovde sekako, imidzot na bugarski kurvi i govna nema nikogas da go zamenite ovde.

Има некој информација колкав надоместок ќе земаат попишувачите? Гледам во Прилеп рекордна бројка на пријавени кандидати. Јас не знам толку ли е висок надоместокот, па ризикуваат во време на пандемија да си ставаат трн во здрава нога.
2002 година за 5 дена обука и 15 терен зедов околу 300€. Пред тоа работев за 100€, така да не е баш малку.
2002 година дневницата беше ниска, но се плаќаше дополнително за секој попишан жител, плус за секое домаќинство.

На мене и на 90 % од бугарите ние е през онаja работа дали ни сакате или мразите

Толку многу 'не ви е важно' и не се секирате што јајцата цитрони ни ги напраивте 30 години.

@sorenoat majkite za 2 cherveni koga vi se ebea u skopje ic kur ne gi bolese za istoriskite licnostite. uzivaa u makedonski kur i 2 cherveni. denes sestrive vasi u amsterdam se glavni... u princip sekogas ste bile kurvi od narod, tipicni klovnovi... odjebi od temata i forumot, zhabe si go gubis vremeto ovde sekako, imidzot na bugarski kurvi i govna nema nikogas da go zamenite ovde.

I approve this <3

Приказните и митовите за убиване на комплексите на некоj друг во некоja кафана во горно дупени , не на мене. Со години ви ги читам опорните точки и фантазиите -досадно е .:sleep: Уживаj

Има некој информација колкав надоместок ќе земаат попишувачите? Гледам во Прилеп рекордна бројка на пријавени кандидати. Јас не знам толку ли е висок надоместокот, па ризикуваат во време на пандемија да си ставаат трн во здрава нога.

Во групата моја од можни 12, 6 само беа пристуни, а кај другар ми 8.

Во групата моја од можни 12, 6 само беа пристуни, а кај другар ми 8.

Ти од Прилеп си? Јас имам информација од пријател од таму дека се пријавиле многу кандидати. Е сега колку се појавиле тоа е друго.

Srpskite braca cenzuriraat istorija kaj sho se gnasni, toa deka makedonci se juzni srbi im e otkazana teza od koga go priznaa nasite kosovo. Ne gi interesiraat Albanci u bagaz.
Mozes da primetis u poslednive 5 godini mikroskopsko srpsko politicko prisustvo, i toa najveke za vakcinive milostinja.
Osven ako ne si @puno pa ti ziveat rent free vo glava.
Србија сеуште губи влијание кон Македонија заради САД, а не заради такозваното прогласување независност, која се дозволуваше само затоа што на Србија и требаше тоа моментално, и беа уверени дека ќе ја имаат под контрола државава, секако додека САД почна навистина да се мешаат во балканот.
Автоматски споено мислење:

Па кажете им на србите дека Стефан Душан е македонски цар ( ако дедо му и баба му са бугарски цареви , маjка му е бугарска принцеса , и жената исто ) , па де видим дали нема да се замарат и бидат агресивни со вас. Не само ке бидат агресивни ,ами ке ви срамнат от лицето на земјата. Ама вие на тех не смеете и копче да им кажете :D,имате генетска памет дека ви тепали како и турчин и бугарин не ви тепал.
Ни крали Марко не смеат да им го спомнат, камоли Душан.

Брат ми, ми се јави денес полагал за попишувач, настанал инцидент кога на нашите сограѓани албанци влегов албанец и почнал да им ги чита одговорите пошо буквално вика не знаеја да се потпишат а не па да одговорат прашање............. Е ради ова бев илегалец 6 години у ебена туѓиња и се мучев да си напраам папири да не се ебавам со ова

Тоа е од прилика, Бугар е занимање... Само треба да ја продадеш душата или газот. Во секој случај синоним за проституција.

Матурата или што го викаат испит за зрелоста им е целосно ориентиран кон занимањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom