Да, и на IT mk викаат дека се кренати.Брзиниве кренати се или не?
Како пуштиле А1 оптика за 700ден? Нема никаде на нет таква информација...Да, и на IT mk викаат дека се кренати.
Највероватно оти A1 пуштиле оптика за 700денари месечно.
Само сега за сега ништо официјално од Телекабел.
Ти благодарам, маркетинг менаџеру на А1Оптика е едно, Кабелска е друго.
А1 гради своја засебна оптичка мрежа преку која нуди 3 пакети: 30/30 за 699денари, 50/50 за 799денари и 100/100 за 1099 денари. Скопје го покриваат информација од прва рака и зависи до каде се стасани, најубаво е да се праша во салон или да ги исконтактирате преку А1 виртуелната продавница каде ќе се информирате до каде се со поставување со оптичката мрежа.
Кабелска имаат каде што имаат, но мислам дека нивната оптичка мрежа ќе ги опфати и градови каде што немаат кабелска досега, најубо е да се праша.
Ја га имам 20/20 пакето и до сега сам прилично задоволенИма некој искуство со оптикава на Телекабел?
Јас го имам тој од 500 што е изгледа е 20/20, солиден и стабилен е, не можам да се пожалам, мада за 100 денари ако има оптика, лудо би било да се пропушти, не е некоја пара.Е сега моментот дека е оптика за 600 денари ми е сомнителен, да не е неквалитетна или има проблеми зошто ако збориме реално Телекабел имале проблеми во различни квартови и градови.Ја га имам 20/20 пакето и до сега сам прилично задоволен
И ја га имаше тај од 500 и имаше акција од Телекабел за оптичкио интернет без пари приклучок и стави си оптички и ми е ногу подобар од кабелскио шо га имаше. Е сга да зависи у кој регион си, ја оти сам у помал град и нема ногу други шо имат исто оптички, па ваљда затоа има солидна брзина.Јас го имам тој од 500 што е изгледа е 20/20, солиден и стабилен е, не можам да се пожалам, мада за 100 денари ако има оптика, лудо би било да се пропушти, не е некоја пара.Е сега моментот дека е оптика за 600 денари ми е сомнителен, да не е неквалитетна или има проблеми зошто ако збориме реално Телекабел имале проблеми во различни квартови и градови.
уште е, интернетот си е 100/100 и тоа е тоаОптичкиот 40/40 уште ли е 100/100 или пак исто?неделава ке пуштат кабли до мене па прашувам дали да ставам оптички оти тој што го имам обичниот е катастрофа .