Ukaz br.7 komsijava se javi na prasa uste ne mu e stignat vo ambasada!Dechki tie shto dobija ukaz br.9 na 12.02.2021 i treba da go podignete vo ambasada vo Sk..dali nekoj go zemal drzavjanstvoto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ukaz br.7 komsijava se javi na prasa uste ne mu e stignat vo ambasada!Dechki tie shto dobija ukaz br.9 na 12.02.2021 i treba da go podignete vo ambasada vo Sk..dali nekoj go zemal drzavjanstvoto?
30-45dena po odneseno pismeno baranje ili odbruvanjeUkaz br.7 komsijava se javi na prasa uste ne mu e stignat vo ambasada!
29.11.2018 int .03.7.2020 polozitelno
- Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента на Република Б'лгарија е отказано издаването на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-57/8/15.02.2021 г.
uffffff...... losoooooo, podnese dokumenti po vtor pat za pretci??? uverenieto za neosuduvanost cisto ti bese? pred pvoj status koj status ti stoese od sovetot za grazdanstvo?
- Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента на Република Б'лгарија е отказано издаването на указ за придобиване на б'лгарско гражданство, за което сме уведомени с писмо рег. № 04-12-57/8/15.02.2021 г.
Deneska objaveno ?
Автоматски споено мислење:
29.11.2018 int .03.7.2020 polozitelno
ne mi se verue deka e denes zs napisal deka na odobruvanje bil 03/juli/2020! so ukazi (odobruvanja/odbivanja) zavrseni se pred 3 nedeli, treba da se pocne veke od 2ra nedela na juli da se odobruvaat ulazi (3nedeli nema novbukaz) tragedija u pmDeneska objaveno ?
Za toa cudni mi padna znam tie se pominate iste pred mesec denaane mi se verue deka e denes zs napisal deka na odobruvanje bil 03/juli/2020! so ukazi (odobruvanja/odbivanja) zavrseni se pred 3 nedeli, treba da se pocne veke od 2ra nedela na juli da se odobruvaat ulazi (3nedeli nema novbukaz) tragedija u pm
Da proveriv neam promena 8900 sum amaDa, Supeeer... razraboti se komisijata, bravo![]()
ima promeni na site sto moze da se sledat preku konzulat, potocno promena od finalna vo polozitelno ima kaj br. na prepiska 7296/2019, 7540/2019, 7548/2019 i od 7550 do 7567/2019 - SITE NA POLOZITELNO, osven 7566/2019, toj ima ovakov status:
Imam provereno preku konzulat do prepiska 7600/2019, ke gi proveram od 7600 do 8100, ako najdam nekoj sto e na finalna ke vi pisam ovde, kolku da imame predstava do kade se stignati promenite, konkretno mene me interesira promeni od finalna vo polozitelno, broevite sto se pred mene
- Преписката Ви е разгледана от С'вета по гражданството и е взето решение да б'де прекратена. Лицето е б'лгарски гражданин на основание чл. 8 от Закона за б'лгарското гражданство.
.
Ovie se isto na finalna, nema uste promeni:
8174/2019 - finalna
8176/2019 - finalna
8900/2019 - finalna
8901/2019 - finalna
9990/2019 do 10052 - finalna.
Vamoooooossss komisijo![]()
Clan je napisao 18.februara da jos uvek je na polozitelno a znamo da u zadnjih 3 nedelje nije bilo ukaza. To znaci da je njemu otkaz objavljen ove nedelje.(verovatno).Za toa cudni mi padna znam tie se pominate iste pred mesec denaa
da deneska objaveno cekav potpis i voa go dobiv 03.07.2020 polozitelno i odneseni dopolniteli dokumentiDeneska objaveno ?
smeni terapija ili diler, nigde ne napisal deka e 18.2Clan je napisao 18.februara da jos uvek je na polozitelno a znamo da u zadnjih 3 nedelje nije bilo ukaza. To znaci da je njemu otkaz objavljen ove nedelje.(verovatno).
imas nova nadez preku noviot zakon za 9meseci ama cela postapka da ja zbrkas od pocetok! imaj uspehda deneska objaveno cekav potpis i voa go dobiv 03.07.2020 polozitelno i odneseni dopolniteli dokumenti
Citaj sta pisem i ukoliko nesto ne znas, ne komentarisi.smeni terapija ili diler, nigde ne napisal deka e 18.2
Автоматски споено мислење:
imas nova nadez preku noviot zakon za 9meseci ama cela postapka da ja zbrkas od pocetok! imaj uspeh
izvini, u pravo si ❤️Citaj sta pisem i ukoliko nesto ne znas, ne komentarisi.
Lepo sam napisao da se clan javio 18.02.i rekao da jos uvek ceka odgovor.