Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Pod poimot severdžani pretpostavuvam misliš na komunjari. Vo red e da se soglasuvam komunjarite napravija milion sranja poslednive trieset godini SDS so site nivni satelitski partiički. No zošto da se amnestira od odgovornost i onaa drugata strana vo MK politikata, a toa e DPMNE odnosno po novo DPNE. Kolku što se krivi komunjarite ništo pomalku ne se krivi ni ovie drugive kako za prodažbata na nacionalnite interesi, taka i za masovnata korupcija, kriminal i partiziranost na instituciite i voopšto celokupnata propast na opštestvoto vo sekoe možno pole. Kolku što ima negativitet vo eden komunjar ili po novo severdžan, isto tolku ima negativitet i vo eden depemeneevski mickovistički poltronski štabotom kakvi što vireat po net prostorov i se pušteni na najjako.
Едните се бољи од другите. Разликата е прва и втора лига. Ама ај не ме плаќаат да ги бранам...

Pod poimot severdžani pretpostavuvam misliš na komunjari. Vo red e da se soglasuvam komunjarite napravija milion sranja poslednive trieset godini SDS so site nivni satelitski partiički. No zošto da se amnestira od odgovornost i onaa drugata strana vo MK politikata, a toa e DPMNE odnosno po novo DPNE. Kolku što se krivi komunjarite ništo pomalku ne se krivi ni ovie drugive kako za prodažbata na nacionalnite interesi, taka i za masovnata korupcija, kriminal i partiziranost na instituciite i voopšto celokupnata propast na opštestvoto vo sekoe možno pole. Kolku što ima negativitet vo eden komunjar ili po novo severdžan, isto tolku ima negativitet i vo eden depemeneevski mickovistički poltronski štabotom kakvi što vireat po net prostorov i se pušteni na najjako.

Abe kurton eden severdzanski zemi sokri se nekade i ne tuku propagiraj deka site se isti. Edna partija go smeni imeto 2 pati, smeni znameto, ja napravi plemenskata zaednica drzavotvoren narod i go smeni ustavot i sto ti ne... Dodaj na toa 90% od privatizacijata, glasanje na 80% od sudiite i miljarda drugi "sitnci" i na kraj sme tamu kade sto sme.

Sekoj den po 10tina luge umiraat od korona, oni izigravaat nato force nekele vakvi takvi vakcini a ustvari eve se vide i toa deka se bilo za %... Iskreno se nadevam site sto gi glasavte deka na svoja koza ke go osetite ako nisto drugo barem segasnto severdzansko zdrastvo, da znaete za sto ste glasale i sto propagirate ovde.

Ааа не! Се знае што е северџан, неможе да симплифицираш така, додека беа дпне власт бар по однос на ова прашање република Македонија беше, Македонци македонски народ беа, северџан е суштество што гласало/гласа против македонскиот народ и држава, суштество кое мислело/мисли дека од името леб не се јаде и дека ако го промениме за две години сме во ЕУ.
Северџан неможе да се изедначи со ништо до никој друг, тоа е посебна состојба на ретардација невидена досега во историјата на човековото битисување..
Има ли разлика помеѓу северџан и шарен куртон?

Абе може да си ја сакате државата без да ја сакате партијата бе, се работи за државата за попис ме заболе к мене за муртинецот и за паторот, глејте секој македонец да се попише само така може да се заузда братот друго нема, не се кријте ко п се иде по кафани дупите п сите ви е страв дома да влезе некој не се понашајте ко да се некои норвежани. Никад нема да не биде не сме државотворен народ.

Абе може да си ја сакате државата без да ја сакате партијата бе, се работи за државата за попис ме заболе к мене за муртинецот и за паторот, глејте секој македонец да се попише само така може да се заузда братот друго нема, не се кријте ко п се иде по кафани дупите п сите ви е страв дома да влезе некој не се понашајте ко да се некои норвежани. Никад нема да не биде не сме државотворен народ.

I sto ako se popises koga veke rezultatite se znaat?

Од кај па Северна наша држава?

Има ли разлика помеѓу северџан и шарен куртон?
Има..и тоа огромна разлика ..
Шарениот куртон ти е за една употреба и после го фрлаш, а другиов, северџанов, е тој ти е за век и векова:icon_lol:

Обратен е процесот, што повеќе Македонци се пишат бугари џганови и остало толку подобро, побрзо ќе заврши патешествието, подобро ужасен крај околу ужас без крај.
Те гледам оптимист си надежен, подобро уплати лото веројатноста да фатиш седумка е поголема од тоа дупкава некогаш да се оправи.
Автоматски споено мислење:

Има..и тоа огромна разлика ..
Шарениот куртон ти е за една употреба и после го фрлаш, а другиов, северџанов, е тој ти е за век и векова:icon_lol:
Ништо не трае вечно ќе изумрете и вие еден ден.

Aко морам да се попишам, ќе фрлам паричка. Бугар/Србин

може ќе ми дадат пасош со скриншот :vozbud:

Половина од овие што киснете на форум се платеници на говнарот од муртино и некој т.н невладини странски организации и сега глумат дека се против неговите одлуки, истовремено учествуваа во разнебитување на Македонија и формирањето на Северна ( тука морам да спомнам голема активност имаа тогашните говна од модератори на форумов).
Знаеш што е најинтересно?
И тогаш и сега иста функција имаат, да го одржуваат 33 на власт. Реално постои еден политички субјект кој можеби би направил некоја промена на поарно. И тогаш и сега само јадење говна против ВМРО има и демек со поддршка на Левица нешто паметно се прави. :)

Немаше да ми е криво некој саглам човек да ја разнебитуваше државава, ама струмички цигани :facepalm:
Што дозволивме да ни се дешава маму му ебам....

Знаеш што е најинтересно?
И тогаш и сега иста функција имаат, да го одржуваат 33 на власт. Реално постои еден политички субјект кој можеби би направил некоја промена на поарно. И тогаш и сега само јадење говна против ВМРО има и демек со поддршка на Левица нешто паметно се прави. :)

Немаше да ми е криво некој саглам човек да ја разнебитуваше државава, ама струмички цигани :facepalm:
Што дозволивме да ни се дешава маму му ебам....
Каква левица бе, дај боже да земат 30 пратеници ама не знам 3 дали ќе земат, има некој ликови што веруваат во левица и ќе гласаат за левица ама голем дел од овие овде глумат, лажат, сушат, курва и комуњар не може друго да биде, курвата си е курва, гадовите комуњари ќе скапаат гадови и не се оправаат.

Последно уредено:
Каква левица бе, дај боже да земат 30 пратеници ама не знам 3 дали ќе земат, има некој ликови што веруваат во левица и ќе гласаат за левица ама голем дел од овие овде глумат, лажат, сушат, курва и комуљњар не може друго да биде, курвата си е курва, гадовите комуњари ќе скапаат гадови и не се оправаат.
Касно е веќе, и не вреди да се замара човек, ама како одат на живци, у уста ги ебам буљашка....

• Тажно
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom