Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
И која е поентата кога нема да биде целосен бојкот ? Исто како референдумот така и ова ќе си го изгураат и процентите ќе бидат уште подобри и притоа нема да имаат потреба ни од фалсификат. Нас ќе ни остане да пишуваме тука на форум дека е неуспешен.

И која е поентата кога нема да биде целосен бојкот ? Исто како референдумот така и ова ќе си го изгураат и процентите ќе бидат уште подобри и притоа нема да имаат потреба ни од фалсификат. Нас ќе ни остане да пишуваме тука на форум дека е неуспешен.
Сеуште не ми е јасно што е проблемот ако Љочките излегаат 30-40% на пример исто срање е. Што може уште да бараат?

Што реков дека одма чим некој официјално повика на бојкот, партиските загри и ботовите ( посебно од ДПНЕ) ќе почнат да излегуваат од ѕидовите ако треба и да крештат како ете заради нив сега Албанците ќе излегле 30-35%.

Северџаните не ни глумат патриотизам, освен некој како ТП и останатите комуњари кои стануваат патриоти само ако им се допре Југославија. Али овие од ДПНЕ се најподлите ѓубриња на сите времиња. Они се буквално мајката која си ја убедува ќерката да не пријави во полиција дека е силувана дека ете силувачот бил важен човек и нема да и веруваат.

Што реков дека одма чим некој официјално повика на бојкот, партиските загри и ботовите ( посебно од ДПНЕ) ќе почнат да излегуваат од ѕидовите ако треба и да крештат како ете заради нив сега Албанците ќе излегле 30-35%.

Северџаните не ни глумат патриотизам, освен некој како ТП и останатите комуњари кои стануваат патриоти само ако им се допре Југославија. Али овие од ДПНЕ се најподлите ѓубриња на сите времиња. Они се буквално мајката која си ја убедува ќерката да не пријави во полиција дека е силувана дека ете силувачот бил важен човек и нема да и веруваат.
Замисли само што би направиле ако се на власт :LOL:

Ништо не бива од вукојебинава, пишете се бугари (или што и да е) со време бар додека дават државјанства, европски пасош и свиркај си гледај си сеир како северџаните и џгановите се дават во сопствениот измет. Какви пописи какви партии овде треба термонуклеарки фрлање неколку десетици последователно по ред да испоцрка се до најситни амеба, па после стотици милиони години да се оформат нови организми помалку глупи.

И за Северџан бојкотиравме и божем успеавме, па пак џабе... Сметам дека во овој случај треба масовно попишување, бидејќи друг попис нема да има скоро. Ако оставиме Шпонот да биде 40%, тогаш очекувајте во наредните 2-3 години нови Рамковни со Шпон претседател, премиер, пола (па и повеќе) вработени во администрација, двојазичност насекаде, шпонски служен во одбрана и надворешни работи, банкноти и апсолутно се останато. Потоа доаѓа кантонизација, па сепаризација итн.
Оставете ги настрана подлото ДПНЕ, еба му името СДС и другите манипулатори, мислам дека за нас како Македонци, од корист ни е да биде прикажана нашата реална бројка. Факт е дека сме мнозинство, а со масовно попишување, шансите се да бидеме и поголем процент од 64% со оглед на тоа дека повеќе Шпони се иселени, а и бејби бумот се повеќе им се намалува.

Kaко ќе имаш реален процент на неалбанци, кога на Албанците им е дозволено да бутаат колку сакаат, со начинот на попишување?

Ќе бутаме бројки и ние, доста е глумење жртви. За се имаме оправдание, као демек системот на нив им дава, а нас не подчинува. За некои работи можеби е така, но во многу случаи имам чувство дека ние сме програмирани да мислиме дека некој ќе не заебе, ќе не пороби, ќе не изостави. Менталната перцепција ни е погрешна, а поради тоа доаѓаат и погрешните одлуки.

За се имаме оправдание, као демек системот на нив им дава, а нас не подчинува.
Од Марс си паднал?
Или и ти ќе ми бараш примери да ти посочам за двојните аршини, како џандарот у темана за сообраќајни казни?

Од Марс си паднал?
Или и ти ќе ми бараш примери да ти посочам за двојните аршини, како џандарот у темана за сообраќајни казни?
Те сфаќам и јасно ми е за што зборуваш. Поентата ми повеќе беше во општа смисла. Ако тие можат да повикуваат на масовно попишување, можеме и ние. Не може да ме убеди некој дека 40% е исто како и 25%. Го видовме тој филм со бојкотот веќе.
Автоматски споено мислење:

Северџаните се најголем непријател на македонскиот народ, нема одење напред се додека не се реши со нив...
Мртов северџан добар северџан!!!:D
Северџганите владеат со државава моментално, а нивно требење во иднина ќе доведе до ситуација навистина Шипо да стане 47%. Така да, ако даде Бог, северџганите треба еден ден да се препрограмираат или лоботомизираат, како би се вратиле во нивниот матичен македонски сој ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom