Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.556
- Поени од реакции
- 26.317
Brown sugar
Ти па само циганчиња сакаш.Brown sugar
Не се циганчиња бе. Нешто егзотично никогаш не е на одмет за да ти разврие крв во ладните зимски деновиТи па само циганчиња сакаш.
Koja e оваа? Зошто гугл имиџ с'рч не ми дава ништо?Не се циганчиња бе. Нешто егзотично никогаш не е на одмет за да ти разврие крв во ладните зимски денови
Не е рандом, манекенка е.Koja e оваа? Зошто гугл имиџ с'рч не ми дава ништо?
Темава е со кој од ПОЗНАТИТЕ би општеле.
Ако ставаме рандом црнкињи ќе пополнам 10 страни со мои постови.
Него кажи ти дали имаш трејснато бек у глаа, од каде потекнува твојот фетиш за скелетиве?Не е рандом, манекенка е.
Господине инспекторе доволно е ова за идентификација ? https://www.elitemodel.com/newyork/elite/taelor-thein/portfolio/
Башка без нервози, еднашка погоре не опомени мене и Дел Бој дека за порничарки има друга тема така што нема потреба да ризикувам казнени и бан од вака убава и инспиративна, утринска тема
Ако ме дупиш нешто кажи ми барем на време да се замијам.Него кажи ти дали имаш трејснато бек у глаа, од каде потекнува твојот фетиш за скелетиве?
Не те дупам, сериозен сум.Ако ме дупиш нешто кажи ми барем на време да се замијам.
Не се водам по максимата " Боље да љуља него да жуља " , башка од мрсното има многу холестерол а штетно е за срцето и артериите. Особено за крвниот притисок.
Таа индијанката е актерка и моделка, оваа вторава е моделка. Црнкињава е до некаде слаба, ама индијанката е таман, но не е анорексија.Не те дупам, сериозен сум.
Не мора да ја фаќаш ти па дијаметралната страна „мрсно“, не збориме за мрсно, збориме за нешто понормално затоа што последниве 2 што ги постави се апла underweight.
Но како и да е, секој со својот вкус, не те осудувам, само сериозно те прашувам дали си се запрашал зошто олку слаби те привлекуваат?
Ако не си се запрашал можно е затоа што веројатно одговорот нема да ти се допадне но и не е толку важно.
Во таков случај да ја искористам приликава да ја ставам тука другарка ми Кортни.Не е рандом, манекенка е.
Господине инспекторе доволно е ова за идентификација ? https://www.elitemodel.com/newyork/elite/taelor-thein/portfolio/
Mnogu e zagorena tvojava.Во таков случај да ја искористам приликава да ја ставам тука другарка ми Кортни.
Кога бев со нејзе на ист брод на бродот беше и Карен и не и побарав на Кортни, и сега имам болка на душата, ама јбг...
Кортни беше чирлидерка на Орландо Меџик и танцува у она шоуто на Џејмс Корден.