Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.869
I vmro taka praese, ako ne pa da gi vratime na vlas
Copyright: graxani heroi
ај прво прочитај убаво за што се работи.... сега речиси воопшто немало седници, Аласиев многу убаво напиша...I vmro taka praese, ako ne pa da gi vratime na vlas
Copyright: graxani heroi
ај прво прочитај убаво за што се работи.... сега речиси воопшто немало седници, Аласиев многу убаво напиша...
друго, кога беше вмро на власт и почна соросоидната хајка против Бонева, бргу излезе на виделина дека од опозиционата пратеничка група на СДСМ неколку пратеници земаа многу повеќе пари за превоз од Бонева
ова се познава од далеку дека е тролањеПрегледај го приврзокот 286772
Ова е или природно, или намерно вака се прават, а можно е и да се чипирани..
Iskreno koga go predložija mislev deka e toa nagrada od amerite za prespanskiot dogovor.Кога го предложија помислив дека Америте толку одлепиле и не им пречи луѓе што се молат во свети Белград да уживаат дипломатски имунитет на нивна територија, ама добро е, телињата само не ги исконсултирале на време.
Последен пут кога бев, се погоди и една сабота, струјата ја имаа исклучено во снек барот, да неможеш кафе да се напиеш.Osven kaj judaizmot, oni iako se najgolemi vernici imaat najgolem IQ.
Еден мој колега напиша статус: и овие ни го вратиле капаротџабе дудлаше во калето....му го спуштија за сите пари...
Извори за МКД.мк тврдат: Фрчкоски нема да биде амбасадор во САД
Љубомир Даналилов Фрчкоски, за кого неодамна беше објавено дека ќе биде новиот македонски амбасадор во Вашингтон, од Соединетите Американски Држави не ја добил согласноста за оваа дипломатска функција. Високи дипломатски извори за МКД.мк ја потврдија оваа информација, велат дека извесни резерви...www.mkd.mk
А плус фирмата се вика „ИЗОЛАЦИЈА“Чекајте малце Другари.....Што е ова бе се убив од смеење,улицата Владимир Назор во населбата Голи Оток,и тоа во КавадарциАСФАЛТИРАЊЕ НА КРАК ОД УЛИЦАТА „ВЛАДИМИР НАЗОР“
Привршува реализацијата на втората кампања која општина Кавадарци ја спроведува за реконструкција на улици во градот и селото Марена. Оперативата на фирмата „Изолација“ изведува асфалтирање на дел од улицата „Владимир Назор“ во населбата „Голи Оток“. Согласно проектот се асфалтира површина од...kavadarci.gov.mk
Автоматски споено мислење:
Да не имаат и кино или театар што се вика Едвард Кардељ?
За вакви ич не ми е жал. Пола женски муабети на фб групине се полни лековерни како оваа што бараат бајачи наместо доктор или боже сачувај, проблемот во самите нив да го лоцираат. Да си бајач во Македонија е подоходовно отколку програмер или адвокат.Измамена кочанчанка која дала златен накит за наводно растурање на магија
Блам држава - блам народ. Вакви "жртви" како оваа ич не се за жалење.
Имаше булевар, го променија иметоАСФАЛТИРАЊЕ НА КРАК ОД УЛИЦАТА „ВЛАДИМИР НАЗОР“
Привршува реализацијата на втората кампања која општина Кавадарци ја спроведува за реконструкција на улици во градот и селото Марена. Оперативата на фирмата „Изолација“ изведува асфалтирање на дел од улицата „Владимир Назор“ во населбата „Голи Оток“. Согласно проектот се асфалтира површина од...kavadarci.gov.mkАвтоматски споено мислење:
Да не имаат и кино или театар што се вика Едвард Кардељ?
Иван исцелител е пун као брод, вози џип и пари не жали на раскош... кога кај овој одат што очекуваш друго.За вакви ич не ми е жал. Пола женски муабети на фб групине се полни лековерни како оваа што бараат бајачи наместо доктор или боже сачувај, проблемот во самите нив да го лоцираат. Да си бајач во Македонија е подоходовно отколку програмер или адвокат.
Ќе кажев со лесно на тие што ги вдомиле ваквите ама тие па сигурно се викенд пројден на VLT и остало тип на народ.