Dani
1 + 1 = 10
- Член од
 - 22 јуни 2010

- Мислења
 - 25.000

- Поени од реакции
 - 61.056

е с21 ама многу јака телефото камера што има![]()
Во секој случај "појака" него таа на ајфон 12

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е с21 ама многу јака телефото камера што има![]()

За S21 знаев дека ќе добијам квалитет за цената што ќе ја платам.
Претходно користев S4, сега користам S8 и мислам дека е време да преминам на нешто поново.
Мислев да сменам на iPhone, али чим S21 е подобро од 12 (овие два ги споредувам, а не PRO-то, зашто се блиску со цената), но ваљда ќе си останам повторно на Samsung.
Како бре телефони од 50 000 денари без полнач идат?![]()
Нема везе, нормално дека ќе доплатиш и ќе купиш, али зошто да немаш комплетен пакет за парите што ги даваш, I don't get it.Ако е некаква утеха, Apple извади полнач, и слушалки, без да намали цена. Samsung бутна цена за цели 200 евра, што за мене е и тек како оправдано без разлика на недостаток на полнач. Јас си купив за 1200 денари еден, а уредот пак ми беше 180 евра поефтин него лани, воедно осетно подобар во секој друг сегмент.
Нема везе, нормално дека ќе доплатиш и ќе купиш, али зошто да немаш комплетен пакет за парите што ги даваш, I don't get it.
Дечки, фокусот на хуавеи п10 ми се зезна, многу е блури, пред тоа беше супер, кој сервис би бил најдобар?
Пробав.. Не успеаДржи на иконата за камера, info, force stop, clear cache, clear data, рестарт на уред.

Пробав.. Не успеа![]()
Цело време е матно, и на видео и на камерата преку мсг, вибер...Цело време е матно? во видео?

Цело време е матно, и на видео и на камерата преку мсг, вибер...![]()
Проверив, чисти се, а и ги чистев многу :сПровери дали се матни леќите, испрљани?
Под светло директно, на леќа.
Проверив, чисти се, а и ги чистев многу :с
Ти благодарам многуСервис. Алфа Мобил.