Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.602
- Поени од реакции
- 59.373
Во секој случај "појака" него таа на ајфон 12е с21 ама многу јака телефото камера што има![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Во секој случај "појака" него таа на ајфон 12е с21 ама многу јака телефото камера што има![]()
Mi 11 е подобар избор од S21, сем софтвер/апдејти. Со GCAM ќе го масакрира и во камера, а има и подобар дисплеј и изработка.За S21 знаев дека ќе добијам квалитет за цената што ќе ја платам.
Претходно користев S4, сега користам S8 и мислам дека е време да преминам на нешто поново.
Мислев да сменам на iPhone, али чим S21 е подобро од 12 (овие два ги споредувам, а не PRO-то, зашто се блиску со цената), но ваљда ќе си останам повторно на Samsung.
Ако е некаква утеха, Apple извади полнач, и слушалки, без да намали цена. Samsung бутна цена за цели 200 евра, што за мене е и тек како оправдано без разлика на недостаток на полнач. Јас си купив за 1200 денари еден, а уредот пак ми беше 180 евра поефтин него лани, воедно осетно подобар во секој друг сегмент.Како бре телефони од 50 000 денари без полнач идат?![]()
Нема везе, нормално дека ќе доплатиш и ќе купиш, али зошто да немаш комплетен пакет за парите што ги даваш, I don't get it.Ако е некаква утеха, Apple извади полнач, и слушалки, без да намали цена. Samsung бутна цена за цели 200 евра, што за мене е и тек како оправдано без разлика на недостаток на полнач. Јас си купив за 1200 денари еден, а уредот пак ми беше 180 евра поефтин него лани, воедно осетно подобар во секој друг сегмент.
Па заради корона, и целава криза мораа да ги скратат цените, тргање на полнач, сд карта, слушалки, како и намалување на резолуција беа одлуки кои најмалце го намалуваат квалитетот на продуктот, а прават најголема разлика во цена. Тука зборам за S21/S21+ кај Ultra нема намалување на резолуција, напротив има зголемување т.е. работи на 120hz@1440p претходно тоа не беше можно, Ultra-та всушност има најмалце недостатоци за тој дроп на цена од 200 евра, за мене тие потези за 200 евра пониска цена СЕ оправдани.Нема везе, нормално дека ќе доплатиш и ќе купиш, али зошто да немаш комплетен пакет за парите што ги даваш, I don't get it.
Држи на иконата за камера, info, force stop, clear cache, clear data, рестарт на уред.Дечки, фокусот на хуавеи п10 ми се зезна, многу е блури, пред тоа беше супер, кој сервис би бил најдобар?
Пробав.. Не успеаДржи на иконата за камера, info, force stop, clear cache, clear data, рестарт на уред.
Цело време е матно? во видео?Пробав.. Не успеа![]()
Цело време е матно, и на видео и на камерата преку мсг, вибер...Цело време е матно? во видео?
Провери дали се матни леќите, испрљани?Цело време е матно, и на видео и на камерата преку мсг, вибер...![]()
Проверив, чисти се, а и ги чистев многу :сПровери дали се матни леќите, испрљани?
Под светло директно, на леќа.
Сервис. Алфа Мобил.Проверив, чисти се, а и ги чистев многу :с
Ти благодарам многуСервис. Алфа Мобил.