Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.597
- Поени од реакции
- 59.364
Во секој случај "појака" него таа на ајфон 12е с21 ама многу јака телефото камера што има
Во секој случај "појака" него таа на ајфон 12е с21 ама многу јака телефото камера што има
Mi 11 е подобар избор од S21, сем софтвер/апдејти. Со GCAM ќе го масакрира и во камера, а има и подобар дисплеј и изработка.За S21 знаев дека ќе добијам квалитет за цената што ќе ја платам.
Претходно користев S4, сега користам S8 и мислам дека е време да преминам на нешто поново.
Мислев да сменам на iPhone, али чим S21 е подобро од 12 (овие два ги споредувам, а не PRO-то, зашто се блиску со цената), но ваљда ќе си останам повторно на Samsung.
Ако е некаква утеха, Apple извади полнач, и слушалки, без да намали цена. Samsung бутна цена за цели 200 евра, што за мене е и тек како оправдано без разлика на недостаток на полнач. Јас си купив за 1200 денари еден, а уредот пак ми беше 180 евра поефтин него лани, воедно осетно подобар во секој друг сегмент.Како бре телефони од 50 000 денари без полнач идат?
Нема везе, нормално дека ќе доплатиш и ќе купиш, али зошто да немаш комплетен пакет за парите што ги даваш, I don't get it.Ако е некаква утеха, Apple извади полнач, и слушалки, без да намали цена. Samsung бутна цена за цели 200 евра, што за мене е и тек како оправдано без разлика на недостаток на полнач. Јас си купив за 1200 денари еден, а уредот пак ми беше 180 евра поефтин него лани, воедно осетно подобар во секој друг сегмент.
Па заради корона, и целава криза мораа да ги скратат цените, тргање на полнач, сд карта, слушалки, како и намалување на резолуција беа одлуки кои најмалце го намалуваат квалитетот на продуктот, а прават најголема разлика во цена. Тука зборам за S21/S21+ кај Ultra нема намалување на резолуција, напротив има зголемување т.е. работи на 120hz@1440p претходно тоа не беше можно, Ultra-та всушност има најмалце недостатоци за тој дроп на цена од 200 евра, за мене тие потези за 200 евра пониска цена СЕ оправдани.Нема везе, нормално дека ќе доплатиш и ќе купиш, али зошто да немаш комплетен пакет за парите што ги даваш, I don't get it.
Држи на иконата за камера, info, force stop, clear cache, clear data, рестарт на уред.Дечки, фокусот на хуавеи п10 ми се зезна, многу е блури, пред тоа беше супер, кој сервис би бил најдобар?
Пробав.. Не успеаДржи на иконата за камера, info, force stop, clear cache, clear data, рестарт на уред.
Цело време е матно? во видео?Пробав.. Не успеа
Цело време е матно, и на видео и на камерата преку мсг, вибер...Цело време е матно? во видео?
Провери дали се матни леќите, испрљани?Цело време е матно, и на видео и на камерата преку мсг, вибер...
Проверив, чисти се, а и ги чистев многу :сПровери дали се матни леќите, испрљани?
Под светло директно, на леќа.
Сервис. Алфа Мобил.Проверив, чисти се, а и ги чистев многу :с
Ти благодарам многуСервис. Алфа Мобил.