Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
ne sum go gledal, za sega samo golovite i zaradi toa ja primetiv greskata. od prilika vo koja minuta bese od tebe spomnatata situacija?
penalot bese 44 ete od prilika od 30-35 minuta a mozi pred to ne mozam sigurno da ti kazam minuta oti ne sme tolku sovremeni nemame semafor :icon_lol: imase cista raka cela ekipa reagirase pa zato izgleda bese kompenzacija ako ima snimka ke vidis.

penalot bese 44 ete od prilika od 30-35 minuta a mozi pred to ne mozam sigurno da ti kazam minuta oti ne sme tolku sovremeni nemame semafor :icon_lol: imase cista raka cela ekipa reagirase pa zato izgleda bese kompenzacija ako ima snimka ke vidis.
Снимки има од сите натпревари на кои нема пренос на тв може да се гледаат на платформата https://tv.ffm.mk/
Инаку гледам на ТМ денес петелот јадол 5ти жолт картон(нема да игра среда) а и ѓупакот Принц добил прв жолт кога влезе кога доби жолт инаку по 4ри жолти имаат и Дарко и Давор шо значи следен жолт одмараат ако добијат Среда со Струга нема да играат Недела со Борец
P. S. Со Струга гарант пак ќе има инцидент Битола се јадоја со Дарагор и Дарко исто на пријателската зимата пак се фатија вгуша крвој ќе биди Среда

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

5-6 минути пред пеналот имаше чист пенал шо не свирна
iskoci snimkata, 38. minuta, ama toa ne e cist penal. snimkata ja pokazuva scenata samo od pozadi, ama apla ocigledno fudbalerot na renova ja zakaci i topkata bidejki razmoski driblase nakaj desno, a topkata go smeni pravecot nakaj levo od kako defanzivecot vleze vo akcija. ne e penal koga defanzivecot prv stignuva do topka ili vo ist moment, a spored snimkata e mnogu tesno. mozda e penal, mozda i ne, taka sto daleku od cist penal. a penalot posle koga go dade nemase ni f od foul, nemase nikakov dopir megu miskovski i goudiaby.

mozda mu bese kompenzacija bidejki prethodno ne bil siguren dali imalo penal ili ne, sepak objektivno gledano renova e ostetena vo klucen moment. no se slucuva, takov e fudbalot. sigurno ne bese namera od strana na sudijata bidejki inace uste vo 38. minuta ke ja iskoristese situacijata za da ima penal.

iskoci snimkata, 38. minuta, ama toa ne e cist penal. snimkata ja pokazuva scenata samo od pozadi, ama apla ocigledno fudbalerot na renova ja zakaci i topkata bidejki razmoski driblase nakaj desno, a topkata go smeni pravecot nakaj levo od kako defanzivecot vleze vo akcija. ne e penal koga defanzivecot prv stignuva do topka ili vo ist moment, a spored snimkata e mnogu tesno. mozda e penal, mozda i ne, taka sto daleku od cist penal. a penalot posle koga go dade nemase ni f od foul, nemase nikakov dopir megu miskovski i goudiaby.

mozda mu bese kompenzacija bidejki prethodno ne bil siguren dali imalo penal ili ne, sepak objektivno gledano renova e ostetena vo klucen moment. no se slucuva, takov e fudbalot. sigurno ne bese namera od strana na sudijata bidejki inace uste vo 38. minuta ke ja iskoristese situacijata za da ima penal.
Тој што не ги свирна пенал , 80% судии го свират ...
Не ја удри дефанзивецот топката барем така гледам јас...
Инаку 2 сомнителни стартови од кој вториот немаше пенал , ама во кратко време и најверојатно тоа беше причина шо свирна.
Како и да е не било намерно некој да се оштети , оти ако сакаше како што кажа и ти ќе беше уште на првиот старт ...
Автоматски споено мислење:

Сега ви го делегираа истиот судија овој пат во Струга. Честито
Пиши три бода таму на табелата , чим е таква работата :)

Тој што не ги свирна пенал , 80% судии го свират ...
Не ја удри дефанзивецот топката барем така гледам јас...
Инаку 2 сомнителни стартови од кој вториот немаше пенал , ама во кратко време и најверојатно тоа беше причина шо свирна.
Како и да е не било намерно некој да се оштети , оти ако сакаше како што кажа и ти ќе беше уште на првиот старт ...
Автоматски споено мислење:

Пиши три бода таму на табелата , чим е таква работата :)
abe gotovo 3 boda :D
mozi najmalku grb od cela liga ima Pelister

Очекувајте да заврши работа сеа за Струга. Пошо пеналите му ги оправда Струшки контрола па сеа вие врзете ги работите како се

Осеќам дека можиме не поразени да се вратиме, ама како шо кажа Горан мора да играме на победа и 3 бода за да освоиме 1 или 3, оти ако играме на бод од старт сигурно ќе изгубиме....
Абе каква оштетена Ренова, заслужена победа, многу подобар противник беше Пелистер, нека дај пеналче и убо да суди велешанецот, другата утакмица му вадиме парола Игор Иванов еден од нас ! :D :pos: :pos:

Врска нема муабето единствена утакмица кај што имало судиски грешки во наша полза е чинам Влахо судеше во Битола против Струга а истиот не оштети против Силекс во Кратово исто Мечкаровски лошо судеше против Шкупи во Битола а добро во Тетово против Шкендија имаше уште два три натпревари кај што бевме оштетени во Ѓорче и не се сеќавам на другиот натпревар кој и каде беа точно треба да проверам оти знам дека беше планот да се бунат нашите како Борец со видео од грешни одлуки но последен момент се откажаа што можи е паметно оти Емил сам се си решава и можи само да страдаш ако креваш глас исто да потсетам одма после Борец и Пелистер излезе со соопштение против офс и ффм и беа први за промени дури после некој други клубови се уклучија шо значи врска нема дека имаме помош од судии и ффм
Така да @nsan ако не тие тешко кажи збор два за :
3 минута односно до трета минута има три фаули на Ренова од кој барем два се за жолти картони
5 минута игра со рака свири фал судијата
21 минута фал во лице за жолт картон не дава
31 минита старт од позади пак нема жолт
38 минута може слободно да свири пенал оти има удар по нога во 16 метри не свири ништо
70 минита свири фал за ништо демек направен од бошковски а му дава жолт картон на спиркоски
73 минута фаул за жолт картон од мена врз дарко
81 минута контра на Пелистер и фаул на садику за чист втор жолт картон и автоматски црвен пак нема нема ништо
82 минута свири корнер за ренова буквално за ништо по еден чист шут кон голот
92 минута исто оштар фаул на средината од играч на ренова и пак нема жолт картон

Туку да те прашам нешто Давор добива жолт на крајот од натпреварот пишан е тој на ТМ или го нема? Дали е 4ти или пак 5ти жолт картон

Abe kako mozi golman da ima 5 zolti kartoni oooh majko, so praj toj klizaci mava ulajo... abe ksmet nas samo vo Pelister mozi to.. huhuh ajde utre da gi delnime struga mirno da spijame barem

Прашано 4ти жолт е за Давор шо значи само Петелот нема да игра сите други се здрави и нема казнети освен Спиркоски за жал нема да има карантин и утре мора да повторам да одиме на три бода за да земиме барем еден
Атмосверата е на високо ниво после убедливата победа со Ренова шо значи од нас ќе зависи како ќе изиграме и како Капинот ќе ја постави екипата
Од некни нов спонзор е Интерворкс шо е супер вака така се собира по нешто капка по капка
За средување на веб страната групно сликање и рефлекторите ќе почекаме поубај времиња се надевам барем теренот во оризари ќе го оспособат
Утре се надевам нема да има инциденти и добиеме црвен картон мора со мирна глава да играат посебно во одбраната и да пази Дарко да не добие 5ти жолт па да игра Недела со Борец

Ќути и ние една на крај да тепаме...
Само уште ми е криво шо сакатите од брендот не ги тепавме.
Со победа во последно коло во втор круг против Борец најверојатно ќе бевме 5 ти пред 3 тиот круг.
Како и да сега мора да тепаме со Борец и многу помирно во трет круг да гледаме да избегнеме и бараж за опстанок .

bravoo be deca gazwte gi tamu tie Albancite da mu ebam seee.. PELISTER VECEN

Sekoja cest za pobedava!!!!! Se izvadija so ne gi tepavme miravci barem...
:aplauz::aplauz::aplauz:(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom