StarScr3am
Ѓавол
Ти да не си во комисија за оценување на судии?
Гледам поќе се замараш со Пелистер отколку со твојот Борец...
Ја гледаше ли цела утакмица со Ренова и Струга или само хајлатс гледаш и нешто овде мудруваш?
Цела е прегледана со Ренова И со факти можам да ти докажам за тоа што зборувам дека против Ренова е дувнат пенал што е уствари симулација. Тоа во 93та минута е пенал со рогови. Не е битно дали е Пелистер, Вардар, Борец, Превалец, Беласица или Турново целта ми е да бидеме објективни, а не субјективни.
Ти реков прво гледај после коментирај!
А вие денес како ја тепавте Беласица? Гледам Ѓоре си оди после поразот не сакал да игра местени натпревари и не знам шо имаш толку против судијата кога е ваш од Велес чинам ова му е трет натпревар во 1 МФЛ и можам да повторам дека има мадиња не велам дека не греши ама суди по негово а не како шо сака друг и пак ќе се повторам ако му дадеше жолт за симулација уште на прва ќе беше помирно само тоа му беше грешката другото за чиста 10ка шо значи не било до контрлорот од Струга како што претходно тврдеше и за крај пак ќе повторам Струга е за ФФМ а Фк Пелистер како и твојот Борец излегоа први со соопштение против собранијата во ОФС и нема теоретски шанси нас некој да ни помага барем не сега за во иднина ќе видиме да потенцирам победата денес беше со срце, мадиња и среќа односно чиста како солза!
Погоре спомнав за трето полувреме исто Струга се надеваат на европа плус една година немаа пораз на домашен терен од 8 март лани шо друго поќе сакате не мие јасно не си ја гледате гредата во сопственото око ја барате раската во нашето ајт таму палете патиките... Кочо ние сме со тебе одете давајте му поддршка барајте си го чарето со кошаркарот и брачедот не замарај за судење на не гледан натпревар!
![]()
GOL.MK: Струга Трим Љум - Пелистер 0-1
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtu.be
Isto imas video na instagram i fb na ФК Пелистер od drugata strana snimano i ubavo se gleda deka ne sporen golot! https://www.instagram.com/tv/CL9h6aBn0DA/?igshid=x9m6kt0b5dyv
Vidi go cel natprevar pa zboraj
FC Pelister Bitola
Фк Струга 0-1 Фк Пелистер https://www.instagram.com/tv/CL9h6aBn0DA/?igshid=1t5ysllel1zmtwww.facebook.com
P. S. @vasicot vasicot и @Пеце Пеце виде пак заминаа за голот на другата страна [emoji16] ама после дојдоа поздравија напраја ќеиф [emoji3515]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Те молам прати принт скрин од моментот кога голманот ја има топката во посед и момент од Пејаковиќ кај му е копачката бидејќи јас не видов.