Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ти да не си во комисија за оценување на судии?
Гледам поќе се замараш со Пелистер отколку со твојот Борец...
Ја гледаше ли цела утакмица со Ренова и Струга или само хајлатс гледаш и нешто овде мудруваш?

Цела е прегледана со Ренова И со факти можам да ти докажам за тоа што зборувам дека против Ренова е дувнат пенал што е уствари симулација. Тоа во 93та минута е пенал со рогови. Не е битно дали е Пелистер, Вардар, Борец, Превалец, Беласица или Турново целта ми е да бидеме објективни, а не субјективни.

Ти реков прво гледај после коментирај!
А вие денес како ја тепавте Беласица? Гледам Ѓоре си оди после поразот не сакал да игра местени натпревари и не знам шо имаш толку против судијата кога е ваш од Велес чинам ова му е трет натпревар во 1 МФЛ и можам да повторам дека има мадиња не велам дека не греши ама суди по негово а не како шо сака друг и пак ќе се повторам ако му дадеше жолт за симулација уште на прва ќе беше помирно само тоа му беше грешката другото за чиста 10ка шо значи не било до контрлорот од Струга како што претходно тврдеше и за крај пак ќе повторам Струга е за ФФМ а Фк Пелистер како и твојот Борец излегоа први со соопштение против собранијата во ОФС и нема теоретски шанси нас некој да ни помага барем не сега за во иднина ќе видиме да потенцирам победата денес беше со срце, мадиња и среќа односно чиста како солза!
Погоре спомнав за трето полувреме исто Струга се надеваат на европа плус една година немаа пораз на домашен терен од 8 март лани шо друго поќе сакате не мие јасно не си ја гледате гредата во сопственото око ја барате раската во нашето ајт таму палете патиките... Кочо ние сме со тебе одете давајте му поддршка барајте си го чарето со кошаркарот и брачедот не замарај за судење на не гледан натпревар!

Isto imas video na instagram i fb na ФК Пелистер od drugata strana snimano i ubavo se gleda deka ne sporen golot! https://www.instagram.com/tv/CL9h6aBn0DA/?igshid=x9m6kt0b5dyv
Vidi go cel natprevar pa zboraj

P. S. @vasicot vasicot и @Пеце Пеце виде пак заминаа за голот на другата страна [emoji16] ама после дојдоа поздравија напраја ќеиф [emoji3515]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Те молам прати принт скрин од моментот кога голманот ја има топката во посед и момент од Пејаковиќ кај му е копачката бидејќи јас не видов.

Цела е прегледана со Ренова И со факти можам да ти докажам за тоа што зборувам дека против Ренова е дувнат пенал што е уствари симулација. Тоа во 93та минута е пенал со рогови. Не е битно дали е Пелистер, Вардар, Борец, Превалец, Беласица или Турново целта ми е да бидеме објективни, а не субјективни.

Те молам прати принт скрин од моментот кога голманот ја има топката во посед и момент од Пејаковиќ кај му е копачката бидејќи јас не видов.
Значи со Ренова имаше пенал пред тоа 5 минути, шо не го свирна.Второто не беше пенал.
Со Трум Љум убо се гледа на снимката кај што му бега топката на голманот и немаше ни Ф од фаул.
За пеналот во 93-та не се гледа најдобро , а ако сакаше можеше да го свири.

abe neznam so se zamarate uste so renova penal ne penal. 3 boda krckajte si koj placi ke do placi yuhuh

mozda srbite ke gi pustat devojcinata, pa da pominite samo so petarda lol
I najtragicno e so ova ni se edni od najnadeznite generacii odnosno ovie so petarda site skoli i klubovi gi tepaa vo pelagonija i prespa i ohrid bea peijaveni za natprevaruvanje vo skopskiot region oti tuka nemase konkurencija i sega dojde c zvezda deset mu dade taman da se zaprasaat so rabotat vo skolata trenerite zosto pred pola godina sobirvame deca kvalitetni od skolite a sega pak nekoj ni begaat mora da presecat i resat so trenerite ne mozi samo daj mu ja topkata i neka igraat tamu decata barem sega ima na net se i sesto plan programa neka zemat neka prepisat naucat nesto
A za penalite golovi nema so da komentirame do kraj vaka neka bidi nie da zemame bodovi kucinjata neka laat samo da opstanime

Eve ti sliki @StarScr3am i ne masiraj poveke eve ti i link da gledas ne namesten fudbal i na videoto ubo se gleda deka golmanot ja pusta topkata koja prethodno mu otskoknuva sudijata e na dve metra i ubo se vidi nikoj ne se bunese osven golmanot kaj koj ne krivicata za golot tuku odbranata so praveja trojca go pokrivaa Princ i na kraj go ostavija da proigra a pajakovik bese snaodliv i ja turna vo golot

ed09a25e1d35f5fd2cf83b218768c442.jpg
a9e162db2a3fdf29875db8015ba47055.jpg
ef2c938a0af130842b1dd4b07a621ecd.jpg
4fa0ca0d25a92e42eee1eac7510384e4.jpg
c1159878ed7698738e42ef06a9b47b50.jpg
ba6d97fc45796b01c46dcf72316165e8.jpg
b77baa4f54aac3db3b7b9ceb18c94bce.jpg

Majtap bese za izlez vo evropa ama nikogas ne veli nikogas se biva ima uste mnogu da se igra a go gledam sistemot da ne znaj coek so e poarno za Nedela so Borec dali da tepame da bidime 7mi ili nereseno da bidime 8mi pa i so poraz 9ti
Zaeba denes Belasica so mu ja dade na Borec da izigraa barem nereseno so nasa pobeda vo Nedela ke bevme 6ti i mnogu po ubav raspored sega treba pak po poteskiot pat krvoj ke bidi do krajot no dobro e sto Belasica se otkaza i ke igra za kladilnici sega edinatvena sansa ke ni bidi miravci aj ima vreme ke vidime prvo da mu vratime na Borec za porazot vo Veles oti na kraj so ist broj na bodovi ke resava megusebniot duel

Прегледај го приврзокот 286609Прегледај го приврзокот 286610

Ако тепаме не е така лошо .. Наредно ќе играме со Борец на гости , па Беласица на гости , па најверојатно Вардар дома , е лошо е со 9 тиот шо ќе играме на гости ..а не се знај кој ќе биди (Силекс , Ренова или Пандев)
Мада како и да е ако тепаме сега недела..После можиме уште 3 со ред да тепаме пак... Со 12 бода плус од тие 4 кола , 90% ќе избегниме бараж

Ако тепаме не е така лошо .. Наредно ќе играме со Борец на гости , па Беласица на гости , па најверојатно Вардар дома , е лошо е со 9 тиот шо ќе играме на гости ..а не се знај кој ќе биди (Силекс , Ренова или Пандев)
Мада како и да е ако тепаме сега недела..После можиме уште 3 со ред да тепаме пак... Со 12 бода плус од тие 4 кола , 90% ќе избегниме бараж
То шо викаш ко че размислам подбро мора да тепаме Недела со Борец и после пак да ги победиме наредното коло во Велес оти репава меѓусебниот дуел па во случај на ист број на бодови да бидеме пред нив небитно како ќе биди табелата се знај дома ќе играме на победа со сите а во гости на контри и се чинам повеќе бодови ќе земиме во гости ако бидат сите здрави и нема казнети играчи
Сега најважно да ги поминиме тие со изолирот на дресот па другото коло тие од Велес и после по рает ќе се диши штета шо сме искарани со ффм и немаме некој наш тим во прва лига за да имаме сигурни бодови но што е тука е годинава вака да се спасиме а после нека си бараат втор тим на Пелистер некој да биди во 2 лига за да можи да пуштаме играчи на позајмица да не се пустат децата
Пд тоа шо го гледав Борец на пријателските и последните две играат нешто слично како нас во гости дефанзивно а дома се друга екипи па кај нас средината ако е на ниво и пресечи некоја топка лесно ќе победиме на домашен терен кога го немаат маријан и прелечец треба да ги пазиме тој малиот лука и баша друго се ќе биди во ред и мислам дека редно е пак мики да добие шанса со оумар убо е да се ротираат играчите да бидат сите горе долу во форма а за на гостување да изненадиме со по офанзивни и брзи играчи таман до тогаш танупев и принц ќе влезат во ритам а се знај петелот на средина да врши а другите да се изротираат и да се пази на жолт од дарко и давор нив да ги изгубиме на некое гостување кај шо нема да бараме три бода

P. S. Вчера беше 76 ти роденден на клубот

Последно уредено:

Dobro e so uste se prizemni i ne letaat vo oblaci ne gi udri egoto i se nadevam deka so kirna glava Nedela ke pocnat od pocetok zustro i konecno da resime eden natoprevar vo prviot del i da bidime raet za posle i da se eksperimentira i so sostavot i formacijata vo votriot del za da bidime soremni za drugiot natprevar pak so Borec no vo Veles

zhustro ke bidi do kraj koe eksperimentiranje koj bakraci, samo poleka ne mora da se zaletvat bitno e da ne gubat, da se ima atmosfera pozitivna i aktivna

zhustro ke bidi do kraj koe eksperimentiranje koj bakraci, samo poleka ne mora da se zaletvat bitno e da ne gubat, da se ima atmosfera pozitivna i aktivna
Za atmosvera se gleda deka ima pred da pocni proletniot del od 4 da ni daeja 7 boda so dve race ke gi zevme sega ako pobedime mozi da imame 10 boda i najvazno go pominuvame miravci a slednoti kolo so pobeda vo Veles go pominuvame i Borec pa bilo so da se sluci so koronata oti se najavuva pak karantin za Veligden da bidime na sigurni mesta na tabelata oti ne se salam mozi pak da go prekinat prvenstvoto ako sloga do togas izlezi na prvo mesto pa ima muabeti pak da se prosiri ligata ama za toa otom potom sega najvazno da tepame utre
Za eksperimenti mialev da se rotira sostavot oti esenta zgresivme cela igra bese na tanusev pa ko se povredi potonavme kako titanik za toa mora da bidat site igraci vo forma i da mu se dava sanasa za da se dokazat
Utre ako pocnime jako mislam deka ke pobedime uste vo prvoto i ako dajme prvi gol ke bidi polesno posle na kontra da gi resime samo mora da igrame mirno ako ne drugo na prekin ke turnime eden milum silum posle e lesno da dajme uste eden dva gola
P. S. Gi gledam gorce so sileks ko ke vidam gorce se treti so da prajme muabet za ligata godinava kako so e slabo prvenstvoto nikogas ne bilo i se propusti golema sansa za evropa

пуца талисманот :uzi::zver:

нека влегува принцот да ги докусури,секако позади него танушев да му пушти топка

Ај сега уште 3 на контра , за во случај наредна да заврши нерешено, да имаме подобар меѓусебен дуел... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom