Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Dali stvarno mislite deka nekoj si prince od granica negde zemen ke go kreni timot!? Osven Tanusev i uste 2-3 od decata mladi so igrat dobro, site drugi se preslabiiiiiii... miravci ne mozevme da go tepame nema poke so da zboram...
Daj boze da gresam i da opstanime prva liga godinava.

Aj utre da vidime so ke bidi a me bendisa Miki so so 16-17 godini e zrel vo izjavite vika atmosverata na najvisoko nivo i pokraj kritikite od javnosta so znaci decata se sledat pa ke recam samo hrabro utre so Renova
A pak Bojan so 21 godina kapitenski(sega za sega zamenik) odime na pobeda bravo za decata so da recam drugo barem tuka nema kalkuliranje za na teren ke vidime utre od 14 casot pod Tumbe kafe [emoji3515]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Уште нема состави......... Нека гледаат само безвеза да не примат брзо гол како со муртиномиравци па да треба крваво да надополнуваат хендикеп.... Времето е одлично за игра па да се надеваме дека ќе израдуваат мики и мане со голови

Полесно од шо мислев ги тепавме.. Инаку уште многу треба да се работи на екипата , посебно задна линија.. Неколку кикса на предавање на топка , цела среќа шо не ни дадоја гол за 3:2 па ќе беше тресење до крај.
Овај Размоски денес поарен и голот убав го даде од една шанса , а со Вардар шо испромаши една да даеше на 1:1 и таа ќе тепавме.
Годуаби добар за екипа како нашата која игра на контра - идеален,брз има завршница .
Овај Принц ќе видиме како ќе биди , денес влезе на 3:1 и нешто средина го кладе , а гудиаби го остај шпиц , малце да беа повнимателни на тие контрите , глупи офсајди лесно ќе беше 4-1, 5-1.
Добро е и Танушев да се врати денес изигра 20-тина минути.
Сега најважно да не изгубиме во Струга , па после последно коло дома со Борец , милум / силум, мора да ги тепаме.

Браво, добри, добри денес... Средината да се надеваме со Танушев ќе е подобра, конечно за во напад имаме солидни опции. Загрижува одбраната, во овие две кола според мене најслаб дел од овај тим. Како и да биди со струга, ако го тепаме борец наредна дома мислам имаме солидни шанси и да избегнеме дури и бараж.
Автоматски споено мислење:

Браво, добри, добри денес... Средината да се надеваме со Танушев ќе е подобра, конечно за во напад имаме солидни опции. Загрижува одбраната, во овие две кола според мене најслаб дел од овај тим. Како и да биди со струга, ако го тепаме борец наредна дома мислам имаме солидни шанси и да избегнеме дури и бараж.

dushata me boli onie kjorite nekni sho ne gi izbushivme vaka..
pak ne treba mnogu da skokame denes omar ja napraj razlikata, odbranata ni e slaba strana ima dupki mu se dava shansa na protovnikot se nadevame ke se spremat uste vo tekot na sezonata, se na se pozitivno kolo barem atmosferata kaj igracite da e na pozitivno nivo, cestito pobeda

Ubo so go potpisaa na godina i pol so znaci mislat i vgodina da igrame prva liga isto maliot Mihail go potpisaa na tri godini ama se mislam deka Gudjabi najmnogu ke iznenadi ovaa prolet pa ke mora na leto da go odkupime a Boro na leto trener vo skolata a do togas neka ne vadi
Mora vo Nedela da tepame i da go iskoristime dobriot raspored so go imame za razlika od konkurentite i uste sega ovie tri kola(renova, struga i borec) da gi preminime Borec(6 boda) i Vardar(7 boda) za posle da bidi polesno i na kraj se znaj da ne se povtoruvam najvazni se rezultatite se drugo e sporedno za dzabe trbina so znam reflektorite patot, igraci, plati ako ne igrame prva liga!

Да си се само цитирам и повторам Гоудиаби ќе изненади пролетва ама убо е шо ги добиваме Танушев со кој добиваме и на средина и во напад плус Принц нека не го брзаат нека се спреми па нека игра а денес сите беа супер пред се мислам на Капинот ги намести како шо треба само чинам на следниот натпревар Среда со Струга ќе мора Бошковски да го седни на клупа а прва игра Рики да добиеме повеќе на сигурност и во напад нема потреба со Боро нека го одмара да играме повеќе на контри нека го клај Фазлиу или Танушев во напад со Оумар
Да не ги споменувам сите со ред денес изиграа со срце и борбено да не беа грешките на филип ќе беше топ ама и вака е супер и во Струга мора да одиме на три бода за да земиме бод ако одиме не бод ќе биди тешко нема потреба многу да играме нека се наместат и чекаат на контри се враќа и Ваљо шо значи полека се иди во ред браво уште еднаш за денес не паметам кога имаме дадено три гола последно во 2 лига со Охрид да бевме присебни посебно Нето на средина да пратеше уште некој по брз пас лесно можеше да дајме уште гол два ама и вака се супер има надеж
P. S. Сега да ги средиме мацата фиката и егри па да земиме бодови [emoji16] а мора да потенцирам дека само Струга не надигра убедливо есента во Битола
Многу брз овај Гоудиаби

6ca70aa4d368be4a87e6baaf478d0d96.jpg

Последно уредено:
inace interesno e kako nikoj ne ja spomnuva kapitalnata greska na sudijata vo vasa korist, samo pamtite koga ima greski na vasa steta :D konkretno mislam na penalot, nemase ni f od foul, goudiaby poleta bez voopsto da ima kontakt, mnogu ubavo se gleda na povtorenata snimka, posebno ako se pusti usporeno.

Не знам како не зедовме лев бек, мора да игра таму или Ристе или пак да се прави импровизација со Бојан и Усни на лев и десен некако, вака со Бошковски таму како од старт да играме со црвен картон или пак Спирковски ко ќе го видам бек....
Забелешки имам кај Капинковски и шо го игра толку назад Нето, мора понапред да го игра поофанзивен играч е, вака нешто како играч од среден ред го вратил....
Можи да пробаме и со тројцата блекмени напред Нето,Принц и Гудиаби :D
Ме изненади Гудиаби и мене, најдобар од сите беше.

inace interesno e kako nikoj ne ja spomnuva kapitalnata greska na sudijata vo vasa korist, samo pamtite koga ima greski na vasa steta :D konkretno mislam na penalot, nemase ni f od foul, goudiaby poleta bez voopsto da ima kontakt, mnogu ubavo se gleda na povtorenata snimka, posebno ako se pusti usporeno.
ako ja gledase cela utakmica ke znajs deka pred ova imase cista igra so raka i ne se svirna penal pa izgleda kompenzacija bese inace ne zborame mnogu za korist od sudij za nas oti i nikogas gi nemalo ;)

ako ja gledase cela utakmica ke znajs deka pred ova imase cista igra so raka i ne se svirna penal pa izgleda kompenzacija bese inace ne zborame mnogu za korist od sudij za nas oti i nikogas gi nemalo ;)
ne sum go gledal, za sega samo golovite i zaradi toa ja primetiv greskata. od prilika vo koja minuta bese od tebe spomnatata situacija?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom