Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Си фатил value коефициентиНекој да ми го објаснит овој феномен на квота за дупла шанса
Прегледај го приврзокот 285919
Си фатил value коефициентиНекој да ми го објаснит овој феномен на квота за дупла шанса
Прегледај го приврзокот 285919
Рибе +3,5 1,85
Се шалев.Не знам, ги немам гледано одамна нив двајца така да... Плус е најдобро мислам, али пак ќе кажам у задње време не сум ги гледал. Монтеиро знам дека ќе го силува Серундоло.
Ццц, им поништија пенал во 82ра на Херта, во 84та статива а Волфсбург со една шанса и една полушанса два гола.
Im falat na Vardar nekoj? Za golovi mislam ke ide laganoЧеховски Медведи каква екипа местачка се нек си ебет мајката
Мотор -1,5 за денеска
Ништо не менвит и да не им фалит дек се дебакл. Ако е чисто 3-4 гола ке тепат МоторIm falat na Vardar nekoj? Za golovi mislam ke ide lagano
Мотор -1,5 за денеска
Нема меч кој не е наместен кај нив во Европска лигаЧеховски Медведи каква екипа местачка се нек си ебет мајката
Мотор -1,5 за денеска
Буквално сите им се наместениНема меч кој не е наместен кај нив во Европска лига
А и ептен се потрудиле за начинов на кој местат хахахахБуквално сите им се наместени
мислам ништо неочекувано Русконо првенство немат коло да немат ненаместена
Чеховски,Бешикташ,Металург,ЦСКА и скоро цела лига е со местени утакмици секое коло