Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.513
Си фатил value коефициентиНекој да ми го објаснит овој феномен на квота за дупла шанса
Прегледај го приврзокот 285919
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Си фатил value коефициентиНекој да ми го објаснит овој феномен на квота за дупла шанса
Прегледај го приврзокот 285919
Рибе +3,5 1,85
Се шалев.Не знам, ги немам гледано одамна нив двајца така да... Плус е најдобро мислам, али пак ќе кажам у задње време не сум ги гледал. Монтеиро знам дека ќе го силува Серундоло.
Ццц, им поништија пенал во 82ра на Херта, во 84та статива а Волфсбург со една шанса и една полушанса два гола.
Im falat na Vardar nekoj? Za golovi mislam ke ide laganoЧеховски Медведи каква екипа местачка се нек си ебет мајката
Мотор -1,5 за денеска
Ништо не менвит и да не им фалит дек се дебакл. Ако е чисто 3-4 гола ке тепат МоторIm falat na Vardar nekoj? Za golovi mislam ke ide lagano
Мотор -1,5 за денеска
Нема меч кој не е наместен кај нив во Европска лигаЧеховски Медведи каква екипа местачка се нек си ебет мајката
Мотор -1,5 за денеска
Буквално сите им се наместениНема меч кој не е наместен кај нив во Европска лига
А и ептен се потрудиле за начинов на кој местат хахахахБуквално сите им се наместени
мислам ништо неочекувано Русконо првенство немат коло да немат ненаместена
Чеховски,Бешикташ,Металург,ЦСКА и скоро цела лига е со местени утакмици секое коло