Точкест
I'm Awesome
Tреба да немаш чувства за да го изневериш партнерот. Чувства, од оние човечките т.е. да бидеш безкичмењак па да направиш такво нешто. Нема друго оправдување, море нема никакво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ако го изневериш пертенерот,ама ако немаш никакви чѕвства кон таа третата личност--дали тоа е навистина неверство??[
Vidi vaka...neverstvo si e neverstvo...taka da ja ova so ke go kazam vo prodolzenie ke bide moeto mislenje,i ne tolku sovet za tebe,zasto spored napisanoto-ti si go izneverila...Abe luge,pocituvajte si se sebesi i pocituvajte gi tie okolu vas...Kako prvo ako imas cuvstva kon nekogo,so majka baras so drugi? Bidi iskren kazi si-tolku tuka...i produzi na druga prikazna,ali ako kon nekoj si imal cuvstva ne e ubavo da go prais budala-ne bi sakal i tebe nekoj toa da ti go naprai neli? A ako e uklucen i seks vo neverstvoto bi napisala samo tri bukvi PPI (polovo prenoslivi infekcii)
Незнам на какви чувтсва и емоции мислиш?Освен сексуалната привлечност за други не ми текнуваnema neverstvo bez cuvstva i emocii
Неверство си е неверство. .. без разлика имало чуства, немало
само глупите простуваат :\
Види не мора да значи дека се глупи,не е тоа убав збор.Едноставно има луѓе кои се подготвени да замижат пред неверство затоа што се или премногу заљубени или не ги интересира и не се замараат.
Инаку на темава имам речено:Неверство ма какво и да е,што и да било е неверство и неминовно води до крај на врската.
#1 bold
Обично тие шо замижуваат ги влечат за нос
Тие шо не се замарат.. ххмм. .. сеа зависи за какви врски збориме. ..
#2 bold
тука имаш право. ..
а сеа вака.. .од кај да знаеш у нервоза и разочарение кога ке те изневерат дали го сакаш партнерот па да му простиш?
а да, глуп не е лош збор. .. its just an expression xD
Види имаме ист став,само сметам дека не е во ред да викаш дека некој е глуп.
Да речеш наивен,да,ама глуп..не е во ред.