Боље да гледав боја како се суши. oh wait
Многу досаден филм. Апсолутно 0 емоции допре кај мене. Ми е гајле за сликарство. Не ме ни допре нивната љубов, лигава ми беше, до душа онака, мех. Ништо не видено до сеа.
3 саата филм а вниманието ми го држеше едно 50 минути на почетокот кога мислев дека ќе гледам драма во време на војна со целата таа пропаганда со стерилизирање па нешто опресии вака така, да сочувствувам малце. Ова живи глупости, саат време потроши режисерот за да ни го донесе ликот на таткото на оваа Ели, после 2 саати дечково не знаеше што праи со кариерата и љубов нешо ко уау први ликови што се заљубени у филм. Се заљубија у 2 сцени. Пак ќе го цитирам Пикац од Вратиче се роде, ни да ме диwне.
Не замарај.
Која е поентата да се праат вакви филмови од 3 саати кога во голема мера се непотребни и досадни. Дали 10 филма што траат над 2 ипол саати се со врвен квалитет кој ќе ти држи внимание цело време. Поготово па ваков некој со праволиниски тек, која ти е поентата бе режисеру.
Едино добро и убаво у филмов ми беше плавата Елизабет.
м, сеа глеам и The Lives of Others e филм на истиов режисер. Изгледа фетиш му е да е досаден.
Филм што се става на рамниште со Shawshank, Forrest Gump, Life is Beautiful, Treto Poluvreme, Mr. Nobody, American Beauty, A Clockwork Orange...
Какви се овие глупости, одма да ми ги објасниш.
Што мајка бараат ремек дела ко Шошенк и Форест со ваква скупштина на глупи и преценети филмови?