Како заведувате/ве заведуваат?

P

PewDiePie

Гостин
Наивност. Works every time.
Неверојатно е колку машките паѓаат на ова кога девојче глуми наивна,срамежлива,фина(не дека нема девојки со овие карактеристики ама за жал повеќето веќе изгубија и срам и перде,а тоа што остана фејкира).

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Најпрво се фаќам на крајот на орото и така имам мегдан да ги покажам сите мои способности и марифети во вртење потклекнување и дигање на раце, а со тоа целосно го свртувам вниманието на сите кон мене. Така по завршување на тоа оро на следното веќе сите сакаат јас да ги заведам и да бидам главниот ороводец. Е тука веќе настанува кулминација, како главен заведувач на орото јас го превземам главниот збор, а останатите го прават она што јас ќе им кажам, како например дигам високо раце и викам: Беремо крушке, беремо крушке! Па спуштам доле раце ниско и викам: Скупљамо мед, скупљамо мед! .... и така

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Незнам како да заведувам. А ме заведуваат доста лесно, ја сум лесен плен за било каква девојка, и најгрда да е може да извлече од мене се што и е, што се вика да ме легне, само ако ми каже дирекно што ми мисли. Многу се палам на дирекни мисли.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
46
Поени од реакции
22
Јас знам 100% систем како да заведеш женска:

Најпрвин ќе ја прашаш:

- Извини женска .... далииии ..... ти мирисааа .... марамчево наааа ..... хлороформ? ..... Да? .....

.
.
.
.
.
.
.
Lajanje na zvezde?

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
Ако сакате да си освоите паметна, убава и девојка за озбилно, не се препорачува користење на фрази од типот:
- Знаеш да рачунаш?
- Да
- Епа рачунај дека за пола саат ќе си со мене. -.-'

Најлесно и најшармантно ќе пријдете да се запознаете со Здраво, како си ... :smir:

S

Shellshock nam67

Гостин
Ако сакате да си освоите паметна, убава и девојка за озбилно, не се препорачува користење на фрази од типот:
- Знаеш да рачунаш?
- Да
- Епа рачунај дека за пола саат ќе си со мене. -.-'

Најлесно и најшармантно ќе пријдете да се запознаете со Здраво, како си ... :smir:
се зависи од ситуацијата и од девојката правила нема можеш да ја запознаеш додека купуваш во продавница само е важно да се погоди моентото и ситуацијата

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Ако сакате да си освоите паметна, убава и девојка за озбилно.
Јас не верувам дека такво нешто постои :)

--- надополнето ---

Најшармантно е да види дека доаѓаш и си одиш со кола и дека пијачка порачуваш во шише а не во чаша :)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Заведувам со празен џеб, а ме заведуваат со шамар. ;)

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
Јас не верувам дека такво нешто постои :)

Најшармантно е да види дека доаѓаш и си одиш со кола и дека пијачка порачуваш во шише а не во чаша :)
Жал ми е што тука не се согласуваме :helou:
Во голема заблуда си, јас НЕ зборував за спонзоруша. :nenene:

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Ја батка... кога искачам у град, мавам бело одело, бела кошуља и наравно бела патика и така среден батка нема женска у градов шо не ми се свиѓа.. :) ...после тоа батка идам кај шо идам бирам типка и и пуштам пијачка, па и пуштам уште една, па уште една, па уште една, па ако треба уште две три се додека не е доволно пијана за да и изгледам барем малку симпатичен или падне во несвест при што настапувам јас тука шармирајќи ја со мојата насмевка и тешко стекнатиот пивски стомак, или едноставно ја собирам од подот и ја носам дома... ко за беља сите ко ќе се освестат одма бегаат, и се си мислам дека тоа е заради фактот што дури тогаш сваќаат дека всушност си имаат работа со синот на градоначалникот па неможат да се носат со тоа... :toe:

Ако имате некој совет како да ја променам техниката слободне споделете го тоа тука... :)

T

theTinule

Гостин
Со шарм и директност (имаше збор за ова не ми текнува -.-) ме заведуваат :)

Најчесто заведувам...не заведувам. lol
Незнам, пробувам да напраам муабет, ваљда. Ако не ми иде муабетот, ништо...

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
до сега не сум заведел... бев заведен два пати, ваљда од недостаток на самодоверба =)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Ме имаат заведено со својата природност. И умност. Стопати поубаво иам поминато со женска коа правиме некоја филозофија на живот, дискусија за омилени теми отколку да ми дое некоја на шанк шо не ја знам и да ми се мота ко низ хулахоп.

Како заведувам? Не заведувам. Можеби понекој комплимент од душа, хумор, и така.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
И лајкнувам слики и песни и после и коментирам и она е зашеметена од моите коментари... -.-

Ок, горе она и не е толку далеку од вистината. Во вистинскиот живот - шали. Посебно кон неа. И чат-пат по нешто филозофија. Не се планира тоа. Самото ми иде.

А како ме заведуваат? Лесно е. Женско е.

Kajgana Shop

На врв Bottom