Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другиве професори кои ти предаваат не ги знам, но Тојтовска е супер, мене ми беше дискретни структури 1. Преубаво објаснува, навистина сака да те научи, и ако ти фалат поени излегува во пресрет, јас бев за 7 но ми даде поени за 8ка. Не ја менувај!!Мислење за:
Мишковски Игор - Архитектура и организација на компјутери
Котеска Бојана - Објектно ориентирана анализа и дизајн
Тојтовска Билјана - Дискретна Математика
Многу би ми значел вашиот одговор, фала однапред!
Не ги давале зашто ќе останеле кај нив за запишување на летен семестарДали може да се земе индексот од студентска служба?
Дали можеби некој знае каков тип на задачи дава Велинов на дополнителниот испит за повисока оценка по Бази на податоци?
Фала ви![]()
Da, prasanja na zakruzuvanje ili dopolnuvanje. Se' od predavanja i vezbi so se ucelo. Dovolni se prezentaciite da se sovlada materijalotОснови на сајбер безбедност само теорија ли се полага
Колеги, да препорачате некој добар онлајн курс(YouTube, Udemy...) по предметот Оперативни Системи?
Mene mi predavase Kalkulus i predavanja i auditoriski mi bese, dobro predava, objasnuva jas sum zadovolna od nea, sepak za DM ne znam kako eМислење во врска со Весна Димитриевска Ристовска по ДМ? Како предава и оценува сега со онлајн испитите?