- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 503
Шанса ни е ЛЕ, но дали имаме шансаШанса ни е ЛЕ. Нормално и очекувано беше да калкулираме со составот во ПЛ, пошо неаме веќе шанси за ЛШ, преку првенство.

Шанса ни е ЛЕ, но дали имаме шансаШанса ни е ЛЕ. Нормално и очекувано беше да калкулираме со составот во ПЛ, пошо неаме веќе шанси за ЛШ, преку првенство.
Си гледал некогаш како се гради и како влегува во дуел, ван дајк не може да го бутне. Али па ако ти беше коментаров колку да си направиш муабет без аргументи ондак кул, добро ти одиУ кој универзум е Стерлинг снажен?
Брз, да, технички добар, да, ама снежен?!
Лидс, Вест Хем и ВБА извадиле нерешено, Тотенхем и Лестер ги тепале Сити оваа сезона.
Ако за Тотенхем и Лестер може да дискутираме дали имаат подобри играчи од Арсенал, кои се тие вундеркинди што ги имаат Лидс, Вест Хем и ВБА па шо успеале да извадат бод?
Не спорам дека Сити се подобри на секоја позиција, ама не е дека тоа е пресудно за добар резултат. Посебно срам ќе биде ако изгубиме зошто Стерлинг дал гол со глава. 8 гола вкупно има до сеа дадено со глава...
Ова не е тактика на ниту еден тренер, го игравме и со Венгер и со Емери и со Љумберг и сега на некои утакмици и со Артета. Не е пристап на тренерот тоа, лимитираноста на играчите е тоа.Бескрајно враќање топка назад, назад и пак назад...
Лесно е да дадиш гол со глава макар и да си 150цм, ако те чува некој како Холдинг што не ни гледаше каде е топката.У кој универзум е Стерлинг снажен?
Брз, да, технички добар, да, ама снежен?!
Лидс, Вест Хем и ВБА извадиле нерешено, Тотенхем и Лестер ги тепале Сити оваа сезона.
Ако за Тотенхем и Лестер може да дискутираме дали имаат подобри играчи од Арсенал, кои се тие вундеркинди што ги имаат Лидс, Вест Хем и ВБА па шо успеале да извадат бод?
Не спорам дека Сити се подобри на секоја позиција, ама не е дека тоа е пресудно за добар резултат. Посебно срам ќе биде ако изгубиме зошто Стерлинг дал гол со глава. 8 гола вкупно има до сеа дадено со глава...
Џабе, форумот е убеден дека он е најдобро решение за нападот. Дури мислам дека и како крило послабо се снаоѓа оваа сезона, најверојатно како резултат на противниците што ги проучиле на неговите слабости. Ако држи некаква цена, најдобро е да се продаде и на негово место да дојде тип на играч како Сака.Лака е неправедно седнат на клупа, да игра на местото на Оба многу поконкретни ќе бидеме во напад.
Обамејанг е дух, мора да се донесе покомлетен напаѓач, барем да биде просечен во скок игра, добри центаршутеви имаме.
Дака од РБ СалзбургЏабе, форумот е убеден дека он е најдобро решение за нападот. Дури мислам дека и како крило послабо се снаоѓа оваа сезона, најверојатно како резултат на противниците што ги проучиле на неговите слабости. Ако држи некаква цена, најдобро е да се продаде и на негово место да дојде тип на играч како Сака.
Нема човек на форумот што мисли дека Оба треба да стартува пред Лака. Сите се сложуваме дека Лака повеќе заслужува. После хет трикот јас реков дека мислам дека Оба конечно ќе фати ритам и ќе излезе од мртвилото, ама очигледно ништо од тоа, па да не се губи залудно време како да играме со 10 играчи секој натпревар, да стартува Лаказет дур не се олади тотално. Таман фати ритам пред да го седнат на клупа, мора еден од нив да е барем пристоен, пошто не може да се потпираме само на погодоци од Сака, Тирни и други луѓе што гинат, што не им е работа тоа. Шанса нема да мрднеме од 10то место ако нитуеден напаѓач не може да даде гол, во тој случај Мартинели да стартува подобро, бидејќи без напаѓач џабе е се, колку и да има креативност. Видовме со Жиру како беше со Алексис повампирен, од ист оган се имаме изгорено.Џабе, форумот е убеден дека он е најдобро решение за нападот. Дури мислам дека и како крило послабо се снаоѓа оваа сезона, најверојатно како резултат на противниците што ги проучиле на неговите слабости. Ако држи некаква цена, најдобро е да се продаде и на негово место да дојде тип на играч како Сака.
Секој корнер знам дека е сјебан, дури повеќе се радувам аут да е блиску корнер, отколку корнер. Не знам тим од лигава што се покамења за изведување корнери, до толку да се нема скокачи и опасни играчи главучи...Лака е неправедно седнат на клупа, да игра на местото на Оба многу поконкретни ќе бидеме во напад.
Обамејанг е дух, мора да се донесе покомлетен напаѓач, барем да биде просечен во скок игра, добри центаршутеви имаме.
Прво дај почни веќе читај ме што пишувам пред да сереш за мене, а второ мислиш ме интересира некој од AFTV што кажува?
Корне смрди од твоите ставови, почни од себе намали со срањето, друго кој к.р фактор си ти па некого да го интересира што мислиш за било кој?Прво дај почни веќе читај ме што пишувам пред да сереш за мене, а второ мислиш ме интересира некој од AFTV што кажува?
Автоматски споено мислење:
Трето, ти самиот не ни знаеш што сакаш. За Емери збор не зуцна, цело време зборуваше дека тимот бил наследен од Венгер и дека ради тоа биле слаби резултатите, и не знам дури и не сакаше вајда да се избрка. Ти не ни знаеш што сакаш клубот да направи, само сакаш да се избрка Артета од некоја си твоја причина, а верувам дека решението ти е Алегри што е дијаметрално од тоа Арсенал како сака да игра. Добро е некогаш објективно да гледаш на работите, пробај, може и нема да бидеш толку напорен.
А да, не сум Артета ин ни па го бранам, и тоа е добро да го запаметиш за да не ме тагнуваш на вакви глупости.
Артета даде изјава траст Д`процес а Емери не ни даде таква изјава, плус Артета му кажа на Вилиан дека одгодина ќе освојат лига на шампиони.Корне смрди од твоите ставови, почни од себе намали со срањето, друго кој к.р фактор си ти па некого да го интересира што мислиш за било кој?
Третото сам си пукаш во колено, па Емери од кој да го наследи тимот, од Фергусон? Истиот тој Емери со НУЛА засилувања по негова желба двапати беше подобро пласиран од Артета кој досега имаше 2 трансфер периоди по негова желба, ги избрка баш тие играчи што Емери ги наследи од Венгер (титула требаше да освојат овие бе), го донесе Парти кој има одиграно 3 утакмици во 7 месеци, Го донесе Габриел за да го чува на клупа, го довлечка Вилијан и им изврши класично убиство на Нелсон и Мартинели и кога веќе немаше каде да бара спас го фрли во оган Смит Роу кој му го спаси дупот од отказ. Најдобар играч му е Сака кој е прегорен уште на 18 години, кој патем токму Емери го промовирашево прв тим заедно со Мартинели. Е сега кажи како ти бараше отказ за Емери, а сега му даваш поддршка на Артета кој игра двапати полош фудбал и втора сезона по ред ќе биде полошо пласиран на табела.
За објективност немаш право да зборуваш кога имаш двојни аршини.