Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Шкринијар како му ја штопираше на Кореа во шеснаесетник лелелелел...

Добра утакмица, иако добив некој впечаток дека премногу ги оставија да играат. Ако не им закачевме за 3:1, ќе ни се десеше нешто слично како со Рома, тоа сум сигурен.

Инаку одбраната денеска искина, какво трио имаме позади, тоа е страшно. Воздушните дуели ги добиваат ко против деца да играат. Лукаку ги здроби денеска, Барела стандард, Ериксен топ, па чекајте бе, ПЕРИШИЌ изигра ДОБРА утакмица, кој кур беше ова бе, не смеевме да не тепаме.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ајде малце со ладна глава...иако играта и резултатот беа добри и делува како да сме победиле лесно сепак можеше да ни се случи тресење ако не паднеше брзо третиот гол ...и плус премногу себичат Барела и Лукаку во непотребни ситуации...посебно Барела кој игра перфектно и е понесен од добрата игра ,понекогаш ја држи топката без потреба а нон стоп му се отвараат Брозо и Хакими...Лукаку да беше уште малце понесебичен ќе беше 4-1 каде чиста топка не му подаде на Мартинез и реши сам да завршва.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Барела најсмешен беше бе, имаше очигледна забрана да влага у дуели, се сецка, се плаши, дига раце, се извинува пред време, едноставно Конте му се имаше закането да не смее да добие жут.

Но секако тоа не го спречи да се објаснува со судијата 5 минути за вториот гол, при ВАР и при секаква технологија во фудбалот. Шамар би му влепил.

За вториот гол коа видов дека Брозовиќ влага со две нозе на топката му ја наредив цела фамилија и пола Хрватска на кур. Будала една неартикулирана.
И у прво имаше една интервенција пред наш шеснаесетник со дигната нога кога ја изби накај Сарма, комотно можеше да му зарие крампони у грб на Чиро мислам дека беше.

Тотално луд играч Броз.

Победа наречена авторитет, моќно, силно. Вака треба да се игра секогаш.

Одиме напред, нема застој. Со Милан мора да се игра со фокус, концентрација и желба за надмоќ.

Форца Интер, све е на наша страна, не смееме да ја засереме сезона пошто ќе ми остави сериозни последици, озбилен сум.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ретардирани луѓе сме ние интерашите жими све еј, хаос предизвикуваме низ интернетот, сите како од ист крој да сме.

Види го СК-92 ја испратил жена му на спиење у 8 ипол, ја однел на сендвич и помфрит ради реда, жената спремна била за Валентајн, година дена чекала сакала фина и убава вечер да помине со сопругот, овој даљинско и телевизор осетил.

Вриеме низ нетот, насекаде глеам гифови и слики од кокошки што личат на Ибра, табели, курчења, закани. А 1 бод сме пред Милан само. И уште 15 утакмици за играње.

Едноставно види го Лупхол, ужива во оваа навидум нормална квечерина со муабети во
111111111111111111.png

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Барела најсмешен беше бе, имаше очигледна забрана да влага у дуели, се сецка, се плаши, дига раце, се извинува пред време, едноставно Конте му се имаше закането да не смее да добие жут.

Но секако тоа не го спречи да се објаснува со судијата 5 минути за вториот гол, при ВАР и при секаква технологија во фудбалот. Шамар би му влепил.

За вториот гол коа видов дека Брозовиќ влага со две нозе на топката му ја наредив цела фамилија и пола Хрватска на кур. Будала една неартикулирана.
И у прво имаше една интервенција пред наш шеснаесетник со дигната нога кога ја изби накај Сарма, комотно можеше да му зарие крампони у грб на Чиро мислам дека беше.

Тотално луд играч Броз.

Победа наречена авторитет, моќно, силно. Вака треба да се игра секогаш.

Одиме напред, нема застој. Со Милан мора да се игра со фокус, концентрација и желба за надмоќ.

Форца Интер, све е на наша страна, не смееме да ја засереме сезона пошто ќе ми остави сериозни последици, озбилен сум.
Барела со жолт ќе го пропушташе дербито, пред суспензија беа и лудиот Броз и Бастони.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.774
Дали сериозно мислиш дека кај тебе има простор за оставање сериозни последици и дека може да си бетер од ова што си сега? :cautious:

Последно уредено:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.544
Поени од реакции
7.079
20210215_103543.jpg

Да не го заборавиме Господинот Лукаку!

Добро утро лидери на итаљантцкото калчо, први на табелата, господари на форумов, мајкоебачи и опасни пијачи на жолта ракија со мезе патлиџан.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Лацио ни ја скри топката, ама пак реално ние лесно правивме шанси на контри...второто мора уште еден гол за да не ги фати паника ако примат...а реално Лацио се технички посупериорни од нас и можно е да не снајди ист натпревар како против Наполи кога хаотично се браневме
Дај Боже секоја утакмица да ни ја кријат топката. Излеа боље играме без топка у нозе.

Као и да е , ми чуе qр за топката се дур зиаме 3 бода. Абе и со 2 шута на гол и 20% посед ако победуваме 2:0 ја сум задоволен.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.253
Поени од реакции
10.343
Отсекогаш ни било полесно да играме кога противникот ни игра отворено, ама затоа се мачиме со бункери ко Удинезе и Шахтјор.
Автоматски споено мислење:

Брозович со претрчани 14 километри, Бастони и Шкринијар со истрчувањата напред по 11. Страшна статистика.

50691C2E-7755-40AB-B271-AC983F5589F1.jpeg

Последно уредено:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Пред некој ден читав дека Кин од ПСЖ сака да се враќа во Италија. Идеален избор е за Конте. Млад е и нема да има проблем за ротација. Мислам дека неговите се навивачи на Интер, уште кога беше во Јубе се сеќавам дека го имам прочитано тоа.
Пинамонти не успеа да покаже нешто а гледам 2.5м плата и го плативме над 15м да го вратиме.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Пред некој ден читав дека Кин од ПСЖ сака да се враќа во Италија. Идеален избор е за Конте. Млад е и нема да има проблем за ротација. Мислам дека неговите се навивачи на Интер, уште кога беше во Јубе се сеќавам дека го имам прочитано тоа.
Пинамонти не успеа да покаже нешто а гледам 2.5м плата и го плативме над 15м да го вратиме.
Кога да покаже нешто брат?
И Раду не успеа да покаже нешто коа сме веќе кај играчи шо немаат ни 100 минути изиграно до сеа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom