Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пријателе, веќе два месеци е укинат законот за онлајн обложување кај нас.
Добро ама копачка рекламираат апликација бет енд гет зар за нив не е?
Сепак фала на одгоовр

Порано на спор лајф многу лесно ставав депозит за онлајн.
Сега нешто неќе?
Да не знае некој да не измениле нешто.

Поспор ти е интернетот сега, затоа.

Овие Моцарт немаат три чисти.
Од пред некој ден не смее играчи да ставаш на ист тикет доколку играат во иста екипа, или се работи за екипата што игра против нив.
Односно, вечер е Далас-Портланд, не можеш на исто ливче да ги ставиш Дончич и Порзингис, а не можеш ни Дончич и Лилард.
Ова е најмрднато нешто што сум слушнал, зошто побогу, која е логиката за ова?

Од пред некој ден не смее играчи да ставаш на ист тикет доколку играат во иста екипа, или се работи за екипата што игра против нив.
Односно, вечер е Далас-Портланд, не можеш на исто ливче да ги ставиш Дончич и Порзингис, а не можеш ни Дончич и Лилард.
Боже господе, кај и да е и ќе тргнат играчи од понуда. Мој совет ти е уплаќај поарно у Евротип, немаш никакви ограничувања, можеш играч и утакмицата да пишеш, имаш асистенции и скокови и квотите 80% са 1.90(освен на асистенции и скокови, на тоа има ногу разлики).

Боже господе, кај и да е и ќе тргнат играчи од понуда. Мој совет ти е уплаќај поарно у Евротип, немаш никакви ограничувања, можеш играч и утакмицата да пишеш, имаш асистенции и скокови и квотите 80% са 1.90(освен на асистенции и скокови, на тоа има ногу разлики).
Секогаш уплаќам во Евротип, за играчи убедливо најдобри се (а и други квоти што сум видел), 99% уплаќам таму. Ова проследив информација, не ми паѓа на памет да одам кај овие.

Ехеее Спортлајф тоа го имаат со години, ја секад играв едно ливче играчи едно тимови. Тоа го изгурав ама од кога ги ставија квотиве околу 1,80 на хендикепи и поени не сум влегол веќе кај нив.

Некој има искуство со 188бет? Разгледвав некои опции, па размислував да отворам акаунт.

Имате на Групер 200 денари ваучер од Копачка за 70 денари. Ограничено е на 3 ваучери по акаунт :D :pos:
Чекај малце, дали добро сфаќам?

70 денари продаваат по цена за 200 денари?

Oh wow, what a deal!

70 денари се 70 денари....ама ваучер за 70 денари може да резултира било што! Па дури и 200 денари!!!
Автоматски споено мислење:

Порано на спор лајф многу лесно ставав депозит за онлајн.
Сега нешто неќе?
Да не знае некој да не измениле нешто.
Харуки Мураками сфати дека нема леб у пишување, се префрли на спортска, по патеките на Волфганг Амадеус

Чекај малце, дали добро сфаќам?

70 денари продаваат по цена за 200 денари?

Oh wow, what a deal!

70 денари се 70 денари....ама ваучер за 70 денари може да резултира било што! Па дури и 200 денари!!!
Не можам јас да те сфатам што си сфатил, али работата е плаќаш на Групер 70 денари и Копачка за тоа ти дава 200 денари ваучер. Заштедуваш 130 денари всушност, типична Групер шема :D Само не знам како им се исплаќа.

Не можам јас да те сфатам што си сфатил, али работата е плаќаш на Групер 70 денари и Копачка за тоа ти дава 200 денари ваучер. Заштедуваш 130 денари всушност, типична Групер шема :D Само не знам како им се исплаќа.

Рекламација и на Групер и на Копачка. Најверојатно се најдени на средината, 150 за 200, а за возврат и двете добиваат реклама кај голема маса на луѓе да ги наречам, односно нас дегените шо сме зависни од кладилница. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom