Блам држава

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.260
Поени од реакции
28.100
Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
Мицко ќе прифати се што Алијанса ќе предложи за да не расипат односи зошто ќе одат заедно на избори. Измеќари биле и ќе останат. 11 години на ДУИ сега на Алијанса.:sick:
IMG_20210214_183320_473.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.668
Мицко ќе прифати се што Алијанса ќе предложи за да не расипат односи зошто ќе одат заедно на избори. Измеќари биле и ќе останат. 11 години на ДУИ сега на Алијанса.:sick:
Прегледај го приврзокот 284291
... ти нешто си збркан, кој го врти Мицко кога не е на власт?
или тоа е фора да се збуни народот, да се најде кривец,
се знае кој е СЕГА на власт и тој е одговорен кривец за сите збиднувања додека е на власт!
...измеќари се сега новава Власт што направи да од неколку добиени изборни места граѓаниве од албански етникум ги добија сите министерства, сите директорски места си имаат функции и плата к-р ги боли за државата, а македончињата заменици од оваа Власт работаат за нив како измеќари, а тоа го дозволи оваа Влада, ти тоа го знаеш ама сакаш да не' дефокусираш, доволно да ти го видам профилот и да се присетам на министерката за финасии како приказни кажуваше шармирајќи не ' со гласчето како првооделенче невино, бај де веј каде е и што работи?

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
... ти нешто си збркан, кој го врти Мицко кога не е на власт?
или тоа е фора да се збуни народот, да се најде кривец,
се знае кој е СЕГА на власт и тој е одговорен кривец за сите збиднувања додека е на власт!
...измеќари се сега новава Власт што направи да од неколку добиени изборни места граѓаниве од албански етникум ги добија сите министерства, сите директорски места си имаат функции и плата к-р ги боли за државата, а македончињата заменици од оваа Власт работаат за нив како измеќари, а тоа го дозволи оваа Влада, ти тоа го знаеш ама сакаш да не' дефокусираш, доволно да ти го видам профилот и да се присетам на министерката за финасии како приказни кажуваше шармирајќи не ' со гласчето како првооделенче невино, бај де веј каде е и што работи?
Оти вака празнично си ми нервозна? :(

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.311
Поени од реакции
15.473
Прегледај го приврзокот 284291
Da...so ogled na toa sto denes vo Kosovo pobedi partijata bliska na Alijansa, a ,,dalečna,, na Dui
Alijansata sega samo ke zajaknuva

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.332
Поени од реакции
4.623
Ова си играл некој бот си синхронизирал или сварно је?

Сеа го дадоа на телма истово, со грб беа свртени. Хумор подолен од гвујо и амди. Овие барем за моркови дробеа, овој државата си ја исмејува, а Вучиќ како надмоќно изгледа спрема дрвово, секој збор му е ко на подбив кажан :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.682
Поени од реакции
37.668
Оти вака празнично си ми нервозна? :(
...оти се појавија многу позитивни од вработениот активен медицински персонал, не знам кој ќе работа, рамковните и тие што седат дома? ќе видиме неделава што циркус ќе има,

Член од
1 септември 2018
Мислења
248
Поени од реакции
642
Сеа го дадоа на телма истово, со грб беа свртени. Хумор подолен од гвујо и амди. Овие барем за моркови дробеа, овој државата си ја исмејува, а Вучиќ како надмоќно изгледа спрема дрвово, секој збор му е ко на подбив кажан :D
Да бе, мотнав назад во вестите и стварно. "Северна бе ладно ахахахха - Ахахахахаха..."
Слика и прилика на фиромче, особено источната сорта - свиткана кичма, понизна насмевка.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
762
Поени од реакции
1.934
Да бе, мотнав назад во вестите и стварно. "Северна бе ладно ахахахха - Ахахахахаха..."
Слика и прилика на фиромче, особено источната сорта - свиткана кичма, понизна насмевка.
Drygar so izvinenje na zborot mozes fini lepo da se j##es kaj posakas so toa tvojto mislenje za istocnata sorta , vaka te pozdravyvam istocnacki, kocanski po tocno . Deka ti si centralec ili Skopjanec od volkovo velesko , imas po jaka kicma od nas istocnacite , debar maalci imat edna dobra izreka , kostenot na kumbeto se poznava .... Ama daleku e volkovo ili od kaj i da si od debar maalo , taka da ne go znaes toa valjda. Zajko kukurajko mesaj i sporeduvaj go so strumicani, ne me vregaj mene u taa grupacija.

Kajgana Shop

На врв Bottom