Да помисли човек на фебруарски поход 1943 биле.Kopitoto.....
Прегледај го приврзокот 284214
I negoviot klon ufrlen vo novinarstvoto...
Прегледај го приврзокот 284215
... ти нешто си збркан, кој го врти Мицко кога не е на власт?Мицко ќе прифати се што Алијанса ќе предложи за да не расипат односи зошто ќе одат заедно на избори. Измеќари биле и ќе останат. 11 години на ДУИ сега на Алијанса.
Прегледај го приврзокот 284291
Оти вака празнично си ми нервозна?... ти нешто си збркан, кој го врти Мицко кога не е на власт?
или тоа е фора да се збуни народот, да се најде кривец,
се знае кој е СЕГА на власт и тој е одговорен кривец за сите збиднувања додека е на власт!
...измеќари се сега новава Власт што направи да од неколку добиени изборни места граѓаниве од албански етникум ги добија сите министерства, сите директорски места си имаат функции и плата к-р ги боли за државата, а македончињата заменици од оваа Власт работаат за нив како измеќари, а тоа го дозволи оваа Влада, ти тоа го знаеш ама сакаш да не' дефокусираш, доволно да ти го видам профилот и да се присетам на министерката за финасии како приказни кажуваше шармирајќи не ' со гласчето како првооделенче невино, бај де веј каде е и што работи?
Da...so ogled na toa sto denes vo Kosovo pobedi partijata bliska na Alijansa, a ,,dalečna,, na DuiМицко ќе прифати се што Алијанса ќе предложи за да не расипат односи зошто ќе одат заедно на избори. Измеќари биле и ќе останат. 11 години на ДУИ сега на Алијанса.
Прегледај го приврзокот 284291
Сеа го дадоа на телма истово, со грб беа свртени. Хумор подолен од гвујо и амди. Овие барем за моркови дробеа, овој државата си ја исмејува, а Вучиќ како надмоќно изгледа спрема дрвово, секој збор му е ко на подбив кажанОва си играл некој бот си синхронизирал или сварно је?
...оти се појавија многу позитивни од вработениот активен медицински персонал, не знам кој ќе работа, рамковните и тие што седат дома? ќе видиме неделава што циркус ќе има,Оти вака празнично си ми нервозна?
Да бе, мотнав назад во вестите и стварно. "Северна бе ладно ахахахха - Ахахахахаха..."Сеа го дадоа на телма истово, со грб беа свртени. Хумор подолен од гвујо и амди. Овие барем за моркови дробеа, овој државата си ја исмејува, а Вучиќ како надмоќно изгледа спрема дрвово, секој збор му е ко на подбив кажан
Drygar so izvinenje na zborot mozes fini lepo da se j##es kaj posakas so toa tvojto mislenje za istocnata sorta , vaka te pozdravyvam istocnacki, kocanski po tocno . Deka ti si centralec ili Skopjanec od volkovo velesko , imas po jaka kicma od nas istocnacite , debar maalci imat edna dobra izreka , kostenot na kumbeto se poznava .... Ama daleku e volkovo ili od kaj i da si od debar maalo , taka da ne go znaes toa valjda. Zajko kukurajko mesaj i sporeduvaj go so strumicani, ne me vregaj mene u taa grupacija.Да бе, мотнав назад во вестите и стварно. "Северна бе ладно ахахахха - Ахахахахаха..."
Слика и прилика на фиромче, особено источната сорта - свиткана кичма, понизна насмевка.