добро е сепак го направив некако..хаха btw фала за советите
А што користиш моментално?Se mislam da instaliram VISTA za proba,imam AMD Athlon X2 6400 i RAM 8 GB,graficka NVidia GForce 8600,mislam deka ke nemam problemi ili ako imam neka mi objasni nekoj kakvi problemi bi mozel da imam?Blagodaram
XP SP3.
Остани со XPто, бар за мене Вистата ми е шитлоудс. Освен некој дизајн, друго нешто подобро нема да видиш, само ке се збуниш и ке заебеш нешто бидејќи не си го работел.
Da ja aktivirash mozesh ama treba da platish a za krakuvanje treba nekoj poiskusen vo tie raboti da ti odgovori?Иам виста на компјутеров ама додека користев не ми кажа дека треба да ја регистрирам, и дека иам 30 дена тест период. И сега, ми замина периодот може ли некако пак да ја активирам/кракувам?
На торент побарај: Vista activation crackИам виста на компјутеров ама додека користев не ми кажа дека треба да ја регистрирам, и дека иам 30 дена тест период. И сега, ми замина периодот може ли некако пак да ја активирам/кракувам?
Иам јас крак, ама кога ќе ја уклучам ми вика дека заминал тест периодот, и не можам да ја кракувам, само да внесам сериал. Напишав 100 сериали и ни еден не биваше.На торент побарај: Vista activation crack