Windows Vista

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Dajte mi crack za vista ako imate ama nekoj so funkcionira proveren.
Fala

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
:pos:
Тux бе, зарем и ти?

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15

има некое чаре за ова.. погледнете графиката...што се не направив драјвери ова она ...update..и нз што е проблемот уште имам оценка 2.0 на графиката...дали е нешсто до драјверите појма немам ако знае некој како да помогне нека помогне ако не ништо :vozbud:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
XP vs Vista

Se mislam da instaliram VISTA za proba,imam AMD Athlon X2 6400 i RAM 8 GB,graficka NVidia GForce 8600,mislam deka ke nemam problemi ili ako imam neka mi objasni nekoj kakvi problemi bi mozel da imam?Blagodaram

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15

има некое чаре за ова.. погледнете графиката...што се не направив драјвери ова она ...update..и нз што е проблемот уште имам оценка 2.0 на графиката...дали е нешсто до драјверите појма немам ако знае некој како да помогне нека помогне ако не ништо :vozbud:
добро е сепак го направив некако..хаха btw фала за советите :vozbud::vozbud:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628

Остани со XPто, бар за мене Вистата ми е шитлоудс. Освен некој дизајн, друго нешто подобро нема да видиш, само ке се збуниш и ке заебеш нешто бидејќи не си го работел.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Остани со XPто, бар за мене Вистата ми е шитлоудс. Освен некој дизајн, друго нешто подобро нема да видиш, само ке се збуниш и ке заебеш нешто бидејќи не си го работел.

Партали праи виста. Се иде побрзо, поубаво, полесно е се.... Многу нови опции, олеснети многу работи.... Многу ми е подобра Вистава од ХР.

Eве ко за тебе:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ke instaliram VISTA pa ke vidam shto i kako ke bide a i da se zaebam mozam pak da stavam XP,barem toa ne e problem kaj nas?Koj ti pobaral licenca za software i koj znae koga ke bide toa,dodeka da bide nie ke pravime kako shto sakame?Ne znam kolku baraat za licenca na VISTA,znam deka vo Germanija za licenciranje na XP mi pobaraa 100€ a koga mu kazav deka kaj nas toa ke me chini samo 5€ ne mu se veruvashe na chovekot?Da se vratam pak na temata,ne bil ni XP-to toa shto e denes,ke izleze i za VISTA-ta SP 2 pa SP 3 i ke bide sovrshenstvo ako dotogash ne izmislat nekoj nov OS?

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Иам виста на компјутеров ама додека користев не ми кажа дека треба да ја регистрирам, и дека иам 30 дена тест период. И сега, ми замина периодот може ли некако пак да ја активирам/кракувам?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Иам виста на компјутеров ама додека користев не ми кажа дека треба да ја регистрирам, и дека иам 30 дена тест период. И сега, ми замина периодот може ли некако пак да ја активирам/кракувам?
Da ja aktivirash mozesh ama treba da platish a za krakuvanje treba nekoj poiskusen vo tie raboti da ti odgovori?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
На торент побарај: Vista activation crack

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
На торент побарај: Vista activation crack
Иам јас крак, ама кога ќе ја уклучам ми вика дека заминал тест периодот, и не можам да ја кракувам, само да внесам сериал. Напишав 100 сериали и ни еден не биваше.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.132
Поени од реакции
1.737
Незнам дали е ова вистинската тема да прашам али би сакал да знам дали некој има нешо како тема за Windows XP али со изглед Сличен/Ист како Vista Ultimate?

Kajgana Shop

На врв Bottom