Windows Vista

Член од
13 октомври 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
Од 500 до 650 со касперски.. и со vista dreamscene и сајд барот:) (ultimate)

Член од
12 октомври 2007
Мислења
84
Поени од реакции
30
ej decki kako da gi vnesam drajverite za zvucnata na vista imam zvucna kartica Aureal Vortex AU-8810 probav na 100 nacini i nisto aj moze nekoj podetalno da mi objasni ili ako ne da stavam nekoj drugi drajveri moze li taka .. nemam zvuk veke edna nedela i se mucam da nejdam nekako no nisto .... zas mi crkna realtekot sto e na maticnata ..... i sea samo toj drajver e a dzabe mi e koga ne raboti ...... aj pomos pls

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ej decki kako da gi vnesam drajverite za zvucnata na vista imam zvucna kartica Aureal Vortex AU-8810 probav na 100 nacini i nisto aj moze nekoj podetalno da mi objasni ili ako ne da stavam nekoj drugi drajveri moze li taka .. nemam zvuk veke edna nedela i se mucam da nejdam nekako no nisto .... zas mi crkna realtekot sto e na maticnata ..... i sea samo toj drajver e a dzabe mi e koga ne raboti ...... aj pomos pls

Ти цркнала онборд звучната, што те буни?

Купи си нова звучна картичка и толку.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
84
Поени од реакции
30
Ти цркнала онборд звучната, што те буни?

Купи си нова звучна картичка и толку.
znam man abe ovaa ja staviv sto ja pisuva tamu i za nea mi trebaat drajveri i kako se instaliraat zas probav 300 nacini ne moze najdov drajvei ama ne saka neso da ne ima nekoja finta neso so vistava u stvari eve eno slikice da viis kako e

Attachments

Член од
17 октомври 2007
Мислења
137
Поени од реакции
1
probaj so update na drajverot preku internet, jas taka zavrsiv rabota. pozdrav

Член од
12 октомври 2007
Мислења
84
Поени од реакции
30
manco probav i taka ali nesaka .... taka odma probav ....

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
gledaj te go tipov so i pravi na Vistata
koj bi go napravil ova aaa ???

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
:zver::bravo::pos::pos:Конечно некој да ја стави на право место.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Овој осеќам го јадел со вистава и тоа ептен....

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
UUUU ZAKON E KLIPCEVO A TIPOT USTE POVEKE SAMO SO JA KUPI ODMA U KANTA LETA :pos2::pos2::pos2: 300 $ u KANTA a so zboruvase koga ja melese ??? neznam angliski ama moze da si prepostavam

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Луѓе имам сериозен проблем, барем мене така ми изгледа?

абе, пред 15 дена купив лап топ со Windows Vista Ultimate 32-bit оперативен систем, по неколку дена користење ми излезе едно и бара активација на виндоусот онлине за 25 дена инаку ќе престане со работа !!!

Дајте ако има некоја помош, ако не да го носам рикверц у АМЦ ?

однапред благодарам.

П.С пробав некои кодови но не успева.

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
jas imam VISTA HOME PREMIUM so service pack 1 i ok mi ide, ama moze posho e licencirana. vo sekoj slucaj ima nekoi mani vo sporedba so XP-to vo glavno zaradi podobrenata grafika. od druga strana pak virusi slabo zakacuva, poso se ushte hakerive pravat za XP povekje nego za VISTA.
Inache rabota na navika, sea se naviknav na Vista i nekjam da vidam XP :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
..

абе, пред 15 дена купив лап топ со Windows Vista Ultimate 32-bit оперативен систем, по неколку дена користење ми излезе едно и бара активација на виндоусот онлине за 25 дена инаку ќе престане со работа !!!

однапред благодарам.

....

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116

однапред благодарам.

Прво, аку си го купил од АМЦ лаптопот нов, тогаш претпоставувам дека вистата ти е легална, види низ цедињата шо ти дојдоја со лаптопот дали имаш цд-двд од вистата, аку има на него треба да има key.

Полесна варијанта е да го свртиш лаптопот наопаку и таму (на задната страна кај батеријата) имаш залепено Вибдоус маркица со серискиот на вистата стави го него и тоа е.:toe:

Аку па ги немаш овие опции трк во АМЦ.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Прво, аку си го купил од АМЦ лаптопот нов, тогаш претпоставувам дека вистата ти е легална, види низ цедињата шо ти дојдоја со лаптопот дали имаш цд-двд од вистата, аку има на него треба да има key.

Полесна варијанта е да го свртиш лаптопот наопаку и таму (на задната страна кај батеријата) имаш залепено Вибдоус маркица со серискиот на вистата стави го него и тоа е.:toe:

Аку па ги немаш овие опции трк во АМЦ.
фала многу на помошта, ама трк до АМЦ ќе е изгледа ах колку се нервирам !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom