Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.450
Поени од реакции
39.081
Сите сликари и новинари утре Заев ќе ги однесе на Табановце. Ќе се сликаат ќе се гушкаат, после Заев високо ќе ја крене тупаницата и ке изјави УСПЕАВМЕ.

На вестите на Телма ќе се прска бела течност како муртинчанецот ја спаси оваа напатена сиромашна маса наречена народ.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.879
Поени од реакции
25.337
Se krstime u vucik...
Сите сликари и новинари утре Заев ќе ги однесе на Табановце. Ќе се сликаат ќе се гушкаат, после Заев високо ќе ја крене тупаницата и ке изјави УСПЕАВМЕ.

На вестите на Телма ќе се прска бела течност како муртинчанецот ја спаси оваа напатена сиромашна маса наречена народ.
I ke slusneme use ednas deka po vakcinacijata "gjugel, fuckbook i mikrosoft" konecno ke invesiraat vo "nasata zemja"

Abe i nie budali, ne sfakame pandemijata ja narace crpe da ne spasi use ednas

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.554
Поени од реакции
2.921
Овие 4000 треба прво да одат за здравствените работници, се разбира кои што сакаат да бидат вакцинирани. Ќе биде грев ако се нареди политичкава елита за вакцина пред нив.

После ако остани некоја за друг.

А ако има многу антиваксери јас прв се пријавувам за Фајзер :D
После ќе ти речат гледате, не се многу заинтересирани, затоа не набавивме.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Полека полека, нормалните држави се враќаат во нормала.
Кадиров кажа:Има вакцини, кој сака се вакцинира, кој е стар, хомосексуалец може да носи маска, другите не.
Се разбира дека малку лажам, не кажал баш тоа, но главното е: им ја враќа слободата, и тоа понижување со маската. Интересно како демек радикални, заостанати а уствари демократијата е на Исток, а теророт е на Запад.
Не случајно овие евросодомитиве се како посрани, им пропадна целиот план на Шваб, сега се молат за Руска вакцина.

Баче, 2020 те еба како никоја друга година, ти ги измеша лончињата, па сега не знаеш кај ти е глата кај ти е газот :D

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Чекај........ова ќе биде многу интересен НАСТАН.....пренос во живо сигурно на ТВ ќе се врши.
Муртинското говедо и компанија ќе се окезат од уво до уво со пластичните насмевки.......и ќе кажат "ете НИЕ успеавме".......јадни гревови ништо не успеале, донација ни се вакцините.....добра воља на Вучиќ.
Како и да е.....добро ќе биде да ги гледаме и да се газиме од смеење :lolzz:
Прегледај го приврзокот 283476

ПС.......Кинеските вакцини уште не се ни платени :pos:
"На 15 и 16 се очекуваат кинеските вакцини. Ќе се изврши и плаќањето од наша страна за да може да се испланира пакувањето, обезбедување на авионскиот превоз од Кина." -соопшти Муртинецот

Update
......што ќе им се вакцини на шипурчињата? пак изгледа втора/трета рунда тераат во разболување......... :pos:
Гарант и еден чочек ќе мавнат.Која брука сме бе.Абе јас да сум ко Вучич ни вакцини ни бакрачи.Па пред некое време фрлаа со дрва и камења по него греојве.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.794
Поени од реакции
37.796
... некако англискава мутација зеде залет и кај нас, не знам колку би биле и овие вакцини ефикасни на оваа мутација,
...некаде во некој англиски старски дом каде биле сите вакцинирани со двете дози, повторно се заразиле со новата мутација, на глобално ниво касниме со производство на вакцините што мислам дека веќе ќе станат безвредни моменталните вакцини нема да има ефект во овој период на вакцинирање, све ќе беше корисно и добро да беше вакцинација во декември, сега веќе е касно мора ново ажурирање на вакцините за висок процент на заштита!

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.017
Јужна Африка се откажа од Астра Зенека. Ние не треба ни да ја земаме. Нека не трошат нашиве пари џабе.

Ковакс ни ја "избра" АстраЗеника....како по некоја "случајност".
Ковакс......тури пепел на "КОВАКС"....некогаш и негде....можеби....гаранција 0,1% од ветеното.
Патем се работи за смешна бројка на дози за само 50.000 граѓани.

Последно уредено:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.743
Поени од реакции
35.601
Гарант и еден чочек ќе мавнат.Која брука сме бе.Абе јас да сум ко Вучич ни вакцини ни бакрачи.Па пред некое време фрлаа со дрва и камења по него греојве.
Se suska deka nastanot e odlozen.
Vaksajns malo sutra :icon_mrgr:
Tehnickata dokumentacija navodno ne bila spremna. Ama vazno imame najspremen sistem. Nie sakame, ama ne ni davaat:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.554
Поени од реакции
2.921

:pos:
Изгледа дефинитивно не се способни ни пивата да ги извадат за една вечер. Моја грешна претпоставка. :LOL:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737

:pos:
неколку денови плус за Зоки да го извежба српскиот...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.450
Поени од реакции
39.081
Во меѓувреме србите денес добијаа уште 500к од Синофарм. Јасно ти е која страна потфрлила со документацијата, најверојатно грешката е печатна пишале ваксајнс. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom