Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Барса ракомет ми е тежок зицер денеска,гледам и квота им качуваат.
Лауге,Ненадич и Тонесен не играа со Барса прошлата,не играат ни денес а плус не игра ни Вуко Борозан се повреди со Чурго.
Кај Барса се враќаат и Дика Мем и Блаж Јанц,само Нгесан не е во состав.
Ги потопија у гости 37 гола,ја стварно не гледам како ова не е 1 денеска.Башка гледам и квота уште им качуваат.....
@Riddler ?
Да проверам составите нешто читав дека и Де Варгас збеснал на таа

Ним -7,5 по локалниве на нет немат да ја најте на тој хендикеп

Vitality се без капитенот apex затоа расти квотава ама ќе тепаат посекако.

G2 ги имав мапа да земат втора мапа ја усраа тотално како терори , сега овие ги имам да тепаат и прва мапа катсрофа когс видов 6-0 губат како цт на нук.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Барса ракомет ми е тежок зицер денеска,гледам и квота им качуваат.
Лауге,Ненадич и Тонесен не играа со Барса прошлата,не играат ни денес а плус не игра ни Вуко Борозан се повреди со Чурго.
Кај Барса се враќаат и Дика Мем и Блаж Јанц,само Нгесан не е во состав.
Ги потопија у гости 37 гола,ја стварно не гледам како ова не е 1 денеска.Башка гледам и квота уште им качуваат.....
@Riddler ?
Изи :cool: :cool:
Тежок поклон денеска,поготово 1от а и хендикепот....

Сторхамар 57.5+ 1.90 СЛајф
cwpt.gif

medvedev dobar tip i mislam deka ce osvoi ama na zeni da se kladis ti e isto ko da cekas 7-ka na bingo i poglemi ti se sansite da dobia 7-ka

Вчера 95% од фаворитите во женскиот дел од турнирот победија, ама битно ти кажа нешто.

Се да им ебам на овие бет, потонаа на цело. 3 акаунта направив, ги верифицирав со лични карти со возачка дозвола со селфи, за на крај пак кога ќе се логирам да ми кажува дека акаунтот не постои. Толку бре да немам среќа со овие онлајн срања, абре СВЕ ИМ ДАВАМ И ПАК НЕ ДАВАТ ДА СЕ КОЦКАМ!!!!

Се да им ебам на овие бет, потонаа на цело. 3 акаунта направив, ги верифицирав со лични карти со возачка дозвола со селфи, за на крај пак кога ќе се логирам да ми кажува дека акаунтот не постои. Толку бре да немам среќа со овие онлајн срања, абре СВЕ ИМ ДАВАМ И ПАК НЕ ДАВАТ ДА СЕ КОЦКАМ!!!!
То е знак да не се коцкаш :D

То е знак да не се коцкаш :D

Некој труд на пазарот или некоја инспекција шознам шо, после долго разгледување одлучил да не го прифати мојот "бизнис", и затоа ми бил затворен акаунтот. Ако сум се регистрирал пак, повторно ќе ми бил затворен. Тоа им беше објаснувањето кога ги контактирав.

Се осеќам како Џаро. :cool::misticen:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom