Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Го одиграв ја ракометот на Турингер плус само немав време да саподелам тука сеа чекам Лада во живо
Kasno vidov bidejki cel den bev izlezen, EVE SEGA GLEDAM DEKA IMAM EDNO LIVCE Zagreb: Eurofarm 1, Cehovski : Metalurg 55,5+ sum gi vrzal...sto mislis za utre Celje: Zagreb 1, Kielce : Porto 1 i Barcelona : Vesprem 1 ili da brkame +, -

Kasno vidov bidejki cel den bev izlezen, EVE SEGA GLEDAM DEKA IMAM EDNO LIVCE Zagreb: Eurofarm 1, Cehovski : Metalurg 55,5+ sum gi vrzal...sto mislis za utre Celje: Zagreb 1, Kielce : Porto 1 i Barcelona : Vesprem 1 ili da brkame +, -
Реални ти се само шо тешко е да се играт нешто без состави според мене иначе све е логично шо си пишал

Камо бе некој тип за тенисов вечер замре темава,од мене Надал 18.5-.
Егзибицијата пред АТП Куп не ја гледав со Тим,ама изгледа бил во добра форма Рафа,мислам дека тактички го прескокна АТП Купот да биде спремен за АО и сигурен сум дека може да му мавне опасна метла на Ласло,класичен земљаш што на брза подлога нема што да бара против Рафа.Очекувам озбилна победа на Рафа 6-2 6-2 6-1.
@Stefan-kobe активирај се :icon_lol::icon_lol:

Камо бе некој тип за тенисов вечер замре темава,од мене Надал 18.5-.
Егзибицијата пред АТП Куп не ја гледав со Тим,ама изгледа бил во добра форма Рафа,мислам дека тактички го прескокна АТП Купот да биде спремен за АО и сигурен сум дека може да му мавне опасна метла на Ласло,класичен земљаш што на брза подлога нема што да бара против Рафа.Очекувам озбилна победа на Рафа 6-2 6-2 6-1.
@Stefan-kobe активирај се :icon_lol::icon_lol:
Проблеми со грбот има Надал, кажа дека откажал и пар тренинзи али се надева дека се ќе биде ок. Не го играв јас, додека не видам каков е не го чепкам, ако нема фрки физички ќе го акне од земја, големиот Ласло Тенџере.

Еванс има добра квота и игра брутално, би требало да го тепа Норие. Мертенс треба да е пенал, Рублев 3-0, Гуза 2-0, Чекинато овер на народњак итн.

Проблеми со грбот има Надал, кажа дека откажал и пар тренинзи али се надева дека се ќе биде ок. Не го играв јас, додека не видам каков е не го чепкам, ако нема фрки физички ќе го акне од земја, големиот Ласло Тенџере.

Еванс има добра квота и игра брутално, би требало да го тепа Норие. Мертенс треба да е пенал, Рублев 3-0, Гуза 2-0, Чекинато овер на народњак итн.
Читав и јас дека се мучел со грбот,али мислам дека прочитав денеска дека имал тренинг 2 саата под полн притисок и не покажал никакви знаци на болки или нешто.Мислам од некој шпански новинар прочитав али земи со доза на резерва.

Шо е финтата со бет365? 2 дена го сервисираат и сеа ми кажува дека акаунтот не ми постои??? Као демек имале нов сајт или незнам шо, ми дава да се регистрирам а небива, не прифаќа ништо. Ми останаа 55 евра на акаунтот а немам пристап до него.

Шо е финтата со бет365? 2 дена го сервисираат и сеа ми кажува дека акаунтот не ми постои??? Као демек имале нов сајт или незнам шо, ми дава да се регистрирам а небива, не прифаќа ништо. Ми останаа 55 евра на акаунтот а немам пристап до него.
На германскиот дан си?

На германскиот дан си?

Да, регистриран сум од Германија али сеа пробувам да се најавам од Мк. Немав проблем пред 2 дена, праев тикет. Еве чекам сеа на чатот уште 15 луѓе има пред мене.

Да, регистриран сум од Германија али сеа пробувам да се најавам од Мк. Немав проблем пред 2 дена, праев тикет. Еве чекам сеа на чатот уште 15 луѓе има пред мене.
Некој срања имат со акаунтите од таму не сум баш запознаен точно чисто видов во една дискусија шо ја праеа членој на една група шо сум

Некој срања имат со акаунтите од таму не сум баш запознаен точно чисто видов во една дискусија шо ја праеа членој на една група шо сум

Пишуваше дека ќе прават нов сајт и стигна порака дека ќе треба да се пререгистрираме, и средствата ќе се префрлат на новиот акаунт. Сеа пробувам да се најавам ми вика дека акаунтот не постои во нивната датабаза. Ќе видам шо ќе кажат сеа на чатот, има опција да се окл на чат без акаунт.

Барса ракомет ми е тежок зицер денеска,гледам и квота им качуваат.
Лауге,Ненадич и Тонесен не играа со Барса прошлата,не играат ни денес а плус не игра ни Вуко Борозан се повреди со Чурго.
Кај Барса се враќаат и Дика Мем и Блаж Јанц,само Нгесан не е во состав.
Ги потопија у гости 37 гола,ја стварно не гледам како ова не е 1 денеска.Башка гледам и квота уште им качуваат.....
@Riddler ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom