- Член од
- 13 јули 2020
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 395
Bombi ili petardi otide Vardar u pm so dolgovite .. uste edna fuzija da napraat i kje bide kompletАу, ау, ау... почнаа да ,,пукаат" сите ,,бомби")))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bombi ili petardi otide Vardar u pm so dolgovite .. uste edna fuzija da napraat i kje bide kompletАу, ау, ау... почнаа да ,,пукаат" сите ,,бомби")))
Epa prijatele problem e sto sams nema nisto na negovo ime , sve e na zena mu staeno . Ova mislam i go kaza nekoj pred dva tri meseca ovde od poinformiranite clenovi , taka da slobodno moze da kazeme deka mu go nacuka na Vardar sose jajca likot ..
Kje vidime za ova uste se ubeduvaat so Novak kolku sto znam , a ako e vekje processuirano toa togas isti kur ni e dali kje ispadneme ovaa ili narednata sezona ..
Ви најавив за Џивџи, иако се молев дека нема да се оствари. Е сега ич не ми е јасно кој стои позади овој потег. Џиџи сите знаеме добро дека претходниот пат за тренер беше изричито ставен од партија кога управуваа Коце и Шишко со Вардар. Што значи доколку тераат и натаму Самоил и Мирко, апсолутно има логика, ама па од друга страна никако не ми се уклапа тука муабетот за Грне помошник тренер. Едно е сигурно дека сите други слободни тренери со лиценца не се нафатиле во моментов да го водат Вардар, па ништо чудно на комуњарскиве пајташи да им останал Џиџи како единствен избор.
И после ова ми се крши филмот да купам уште карти. Со овие ликови не тераме нигде.Се ќе имаше смислам да не беше грне помошник , сега кога е , јасно е дека не е на самс управата ,
Џиџи преговарал со Стевица ристиќ , Горан Попов и со Јовков менаџерот , толку знам ама ова е точно . Како овие се појавија у својство на преговарачи у име на управа не ми е јасно .
Многу работи не ми се јасни ама ај ...
pa ovie lugje se samo za ovaa polu sezona kolku da ima nekoj dur ne dojdat katarcite, ti ako sakas ne kupuvaj karti nikoj ne te tera so silaИ после ова ми се крши филмот да купам уште карти. Со овие ликови не тераме нигде.
Дада, не чекаат они со 6м спремни.pa ovie lugje se samo za ovaa polu sezona kolku da ima nekoj dur ne dojdat katarcite, ti ako sakas ne kupuvaj karti nikoj ne te tera so sila