Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Kad pogledam iza sebe
Srce prošlost tu zagrebe.
Puno te crnine ima
Samo ti si u svjetlima.

Svi putevi bili su krivi
Al se samo jednom živi
Svaki minut jedan grijeh
Za tvoj slatki smijeh.

Čim je zaslužio taj stav
Ovaj stari lav.
Zapisano u zvijezdama biva
Isto tamno nebo sve to skriva.
Na pola sretan, na pola tužan,
Al' za sve tebi sam dužan!

Dobro vam jutro dobri ljudi.

pozdrav...ima kdo kako idejo zakaj ottshow.net ne dela na: stb emu, progTv, ott navigator? Dela mi samo na sfvip playerju. So kakšne nastavitve za nastavit?
Probal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerju
ima kdo kakšno idejo?

Nemoj se trudit za ottshow.net.. Kupi pa gledaj.. Treba ispravit cijeli stb treba otvorit, cijelu app pa ispravit u kodu nešto..

Attachments

• Screenshot_20210204-085049.jpg
    Screenshot_20210204-085049.jpg
    525,4 KB · Прегледи: 149
  • Screenshot_20210204-084916.jpg
    Screenshot_20210204-084916.jpg
    522,1 KB · Прегледи: 148
Evo gospodo da se malo zabavimo ;)

Skenirajte

ko nadje validan mac i da mu radi u SF Vip Player bravo ;) .. validan mac ce se nac samo ... dal ce da radi ? naravno ja sam vec nasao ;) slikao da imam dokaz da nebi neki rekao .......

Pozdrav
Screenshot_20210204-103156.jpg

Screenshot_20210204-103224.jpg

I @dadoxy ti nakacio maceve dva u wget skener

hahaha zar se osjećaš toliko marginaliziran da si se spustio na nivo djeteta koje u školi prijavljuje da je neko išarao tablu ? :D
Ono su nevalidni macovi koje je vrtila skripta u momentu screena ˝razaracu panela˝, a ako se želiš osjećati opet faca na forumu što ne kažeš , prestat cu ja sam pisat 10 dana :)

Probal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerju
ima kdo kakšno idejo?
Evo prijatelju kao sto sam ti rekao radi i na tivi mate , mogu ti poslati ako hoces krekovanu verziju
ovo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom