- Член од
- 18 март 2019
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 137
Dobro vece kajganovci.
Последно уредено од модератор:
Na ovom forumu nema ni arapa a ni brace kineza nego sve braca jugosloveni i stavi ti jednu listu za nas jednu bratsku jugoslovensku .Za braću arape migrante
za bracu kineze, vlasnike restorana na prostorima ex yu uz molbu da nam kucni ljubimci misteriozno prestanu nestajati sa ulica
E pa gospodine bolje cemo se zabavljati ako ti nama kazes kako cemo naci taj validan mac i kojim skenerom i naravno reci nam link odakle mozemo skinuti taj skener i zabava moze da pocne.Evo gospodo da se malo zabavimo
Skenirajte
ko nadje validan mac i da mu radi u SF Vip Player bravo .. validan mac ce se nac samo ... dal ce da radi ? naravno ja sam vec nasao slikao da imam dokaz da nebi neki rekao .......
Pozdrav
Probaj na Kshaw player , tivi mate i iptv extreme i najedan od ovih ce sigurno raditipozdrav...ima kdo kako idejo zakaj ottshow.net ne dela na: stb emu, progTv, ott navigator? Dela mi samo na sfvip playerju. So kakšne nastavitve za nastavit?
Sa bilo kojim skenerom od-do pa do OB itd... ... naravno ako posjedujes skener?E pa gospodine bolje cemo se zabavljati ako ti nama kazes kako cemo naci taj validan mac i kojim skenerom i naravno reci nam link odakle mozemo skinuti taj skener i zabava moze da pocne.
naravno sa Exyu u listi ..... stranih kanala ima tako i tako u listi ....Evo gospodo da se malo zabavimo
Skenirajte
ko nadje validan mac i da mu radi u SF Vip Player bravo .. validan mac ce se nac samo ... dal ce da radi ? naravno ja sam vec nasao slikao da imam dokaz da nebi neki rekao .......
Pozdrav
samo da dodam da taj server vuce strim sa ovoga servera:Evo gospodo da se malo zabavimo
Skenirajte
Pozdrav