- Член од
- 4 ноември 2019
- Мислења
- 348
- Поени од реакции
- 798
ова работи само со ВПН од државата од каде што е макот
I @dadoxy ti nakacio maceve dva u wget skener@milorad031 до вчера си молел за листи,,за сервери
и сега БАМ одма објавуваш мак адреси
нема опомена добиваш малку бан!!
Probal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerjupozdrav...ima kdo kako idejo zakaj ottshow.net ne dela na: stb emu, progTv, ott navigator? Dela mi samo na sfvip playerju. So kakšne nastavitve za nastavit?
Radi i na progtv sa validnim macomProbal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerju
ima kdo kakšno idejo?
na progtv mi pokaže samo 20 xxx kanalovRadi i na progtv sa validnim macom
Evo gospodo da se malo zabavimo
Skenirajte
ko nadje validan mac i da mu radi u SF Vip Player bravo .. validan mac ce se nac samo ... dal ce da radi ? naravno ja sam vec nasao slikao da imam dokaz da nebi neki rekao .......
Pozdrav
hahaha zar se osjećaš toliko marginaliziran da si se spustio na nivo djeteta koje u školi prijavljuje da je neko išarao tablu ?I @dadoxy ti nakacio maceve dva u wget skener
Evo prijatelju kao sto sam ti rekao radi i na tivi mate , mogu ti poslati ako hoces krekovanu verzijuProbal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerju
ima kdo kakšno idejo?
Probal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerju
ima kdo kakšno idejo?
Pozdrav...kakšen player je to?