Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
24 септември 2019
Мислења
132
Поени од реакции
284
Odjavljujem se od diskusija do nekog drugog puta :D pozdrav "normalnima"
Sto se ti prodajes ko neki filozof-dobrotvor , ti si na SF vec godinama da bi se ogrebo i ovdje palamudio ljudima , da ti nije SF-a znalaca ti bi gledo youtube ! Nemoj bgt , pocinjes ko Dsuki pametujes a nikakvog dobra od tebe :) !
Momci se sami snadju i onda imaju pravo da rade sta hoce , sad dali je to moralno prema drugima to je filozofija , ti otiso mislim u D zaradis eure i kad trosis u kafani briga te sto neko nema da jede ili podjes oko sebe pricat kako to nije uredu zbog onih koji nemaju ! Idi bjezi pusti raju da uziva na nacin koji im odgovara u datom momentu !

Член од
14 јануари 2021
Мислења
44
Поени од реакции
43
pa ja sam jucer pital dok je bila akcija, pa sam samo dobil lajkića, nije da mi je neophodna lista, ja kolko sam doma, ja si nađem/posložim nešto, nego tast mi je problem, nema me doma, po terenu sam pa mu ne mogu mjenjati listu dok rikne, i čovjek je tužan... tužna prića :P ciljam na višekonekcijsku :) ili neku koja podnosi ak se gazda ukljući...
imas pp
Автоматски споено мислење:

nista bitka... to nedajem
daj braću ili diogena ja imam Novu ako te zanima jer ih vecina ne moze skenirati

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
imas pp

daj braću ili diogena ja imam Novu ako te zanima jer ih vecina ne moze skenirati
imas jedno 40 macova bitke i dokle traju sad dalje vidi kako ces i da pozdravim gazdu bitke

Член од
25 ноември 2018
Мислења
310
Поени од реакции
663
Treba dijeliti , ali ne treba biti ni naivac .. ja recimo dobijem na desetine poruka od ljudi u inbox ˝ joj kralju, ti si kralj , najjjači si , ima li koja višekonekcijska ˝ i slično od ljudi koji nikad neće staviti lajk na moju public objavu.
Pa prijatelju moj lajk mi nista ne znaci , ali ipak mi govori o tebi nesto ... ;)

ma mislio sam na legalne ove opticke provajdere.
Bravo Dadoxy. Hiljadu lajkova za tebe.

Член од
23 октомври 2017
Мислења
1.219
Поени од реакции
6.855
ај наброј,кој е газда овде и на кој портал! ))
ti postao ko ovi sto dolaze da se preupcavaju ovdje svaki dan isti si slepy joe pustio si totalni haos zato ti necu odgovoriti nije vazno koje gazda samo sam ga pozdravio koje god svi koji su poslali zahtjev na pm dobii su listu
pozdrav za sve

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.089
Поени од реакции
2.235
Gdje nestaše mnogi dobri članovi ovog foruma i dobri ljudi koji su pomogali mnogima, i meni? Gdje je @MilutinMilankovic ? Gdje su @Brzi misko, @Gargamel83, @GoxiNS..i mnogi, mnogi drugi? A sve rijeđe navraća i @zokiniko. Imam osjećaj da se dobri ljudi s više znanja povlače pred onima manje dobrima i s manje znanja, kako na ovom forumu tako i u životu općenito... Na žalost..:(
сите се тука приајтеле...види им го профилот,,сите вчера или денеска..го посетиле форумот....ама не влегуваат во дискусии!!

Dobro jutro Kajgano :)

Jedna od najbolesnijih webstranica koju sam ikada vidio....
jadno i zalosno...vidi link
"https://www.mmorpgwarcraft.com/daily-iptv-playlist.php"
ова е речникот на малешевац,Франк .....човекот со 1000 никови и безобразен речник..избркан од сите форуми..

Член од
28 декември 2018
Мислења
11
Поени од реакции
8

Kajgana Shop

На врв Bottom