- Член од
- 27 јули 2018
- Мислења
- 425
- Поени од реакции
- 514
Da, OpenBullet je broj jedan,mada i xenu fiddler nije loše i dosta brzo radi!Nema skenera i alata do OpenBulleta , sve su to male mace za njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da, OpenBullet je broj jedan,mada i xenu fiddler nije loše i dosta brzo radi!Nema skenera i alata do OpenBulleta , sve su to male mace za njega
Jedan clan ga proziva da je Crvena Kobra ustvari Dsuki![]()
sta ce ti alat za to, tu treba samo U/P i eto te unutra.......a ako si mislio na skener za to, i to ima.....Hoće li tko darivati kakav alat za ulaz u panel?
brother can i get config pleaseVidim neki tek sada saznali za User/Pass preko mac Xtream. Ti skeneri postoje vec dugo, ja znam za najmanje 3 razlicita skenera. Evo kako radi moj preko Sentry:
Video:
![]()
![]()
Evo ko nemoze da gleda direkno video preke web stranice, moze da skine video ovde:
http://dl.free.fr/vN550bejF
I tebi pozzdrav i hvala na cestitkama, evo covjek uvjek ostaje covjekPozz svima,
Samo da vas pozdrav i usput svima koji slave dolazece praznike uputim iskrene cestitke, vama i vasim porodicama...
I naravno veliki pozz za moje bosance i hercegovce!
Usput dok sam tu 10 tak domaci mac ko nema sta da gleda nek se javi na pm.
Pozz za sviju
Kodovi skenera su ispisani na serbianforum server. Moze da se ugasi na jedan klik ali nece biti ugasen. Samo udrite sto jace, sve sto iskenirate ide na serbianforum.Ima ima, nije to neki scener da bi se vrijeme provodilo sa njim, jako spor i samo jedna linija, a ako otvoris jos jedan sve skoro stane, 0 bodova