Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
To sa inboksom je jednostavno, evo neki dan me čovjek u vip pitao
Dok je bio odključan osjećao sam obavezu da svakom ko mi nešto napiše i odgovorim - bečka škola istureno odeljenje. U ovom slučaju ja procjenim kome šta da pošaljem i treba li to da uradim.
Bečka škola :D Bečka škola to radi na način da udje i kaže: šta gospoda konzumira , a ne da se sakrije i zakljuca inbox ko p...a , Balkanac klasični .. sakrije se kad ima para da se ne bi neko ogrebao za kafu ;)

A jebo ga ti zar je bitno šta je unutra, pa udjes u panel pa nadjes 5-6 restrimerskih listi , jos par izvora, ostalo sve jedna konekcija . Ćejf je provaliti , nije bitno šta je unutra ..nije niko gladan listi, ovo je kleptomanija ;)
Drugo je panel a drugo ott pleyer.To je istocni pleyer rusi,rumuni i po koji talijan

pa ja sam jucer pital dok je bila akcija, pa sam samo dobil lajkića, nije da mi je neophodna lista, ja kolko sam doma, ja si nađem/posložim nešto, nego tast mi je problem, nema me doma, po terenu sam pa mu ne mogu mjenjati listu dok rikne, i čovjek je tužan... tužna prića :P ciljam na višekonekcijsku :) ili neku koja podnosi ak se gazda ukljući...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom